”Håll mig inloggad” är inte längre ett alternativ i Studio

Gäller för:

  • Alla versioner av Revu

Studio-regioner:

  • Molntjänster – USA
  • Molntjänster – Storbritannien
  • Molntjänster – Tyskland
  • Molntjänster – Sverige
  • Molntjänster – Australien

Problem

”Håll mig inloggad”/”Kom ihåg mig” är inte längre tillgängligt när du loggar in på Studio.

I den senaste versionen av Revu (v20.2.60) kommer Studio-användare som använder servern i USA att förbli inloggade automatiskt. Om du arbetar med en äldre version av Revu eller i en region utanför USA måste du ange dina BBID-inloggningsuppgifter igen när du använder Studio nästa gång.

Orsak

Vi har nyligen uppdaterat BBID-inloggningssidan och tagit bort alternativet ”Håll mig inloggad”/”Kom ihåg mig”. Detta beror på uppdateringar i vår tjänst för användaridentitet, som krävde att de senaste autentiseringsprotokollen tillämpades. Uppdateringar på klientsidan av Revu måste numera underhålla och uppdatera autentiseringstokens för Studio, vilket innebär att du så småningom kommer att kunna förbli inloggad.

Revu 20.2.60 och senare kommer att innehålla nödvändigt stöd på klientsidan för våra nya autentiseringsprotokoll, så att användare kan förbli säkert inloggade på Studio när de kommer åt det från samma enhet.

På grund av de här obligatoriska uppdateringarna kommer Revu 20.2.50 och tidigare inte att autentisera dig automatiskt vid påföljande inloggningar, eller spara dina inloggningsuppgifter.

För närvarande finns det ingen funktion för att stänga av automatisk återautentisering i den senaste versionen av Revu. Om du och ditt team arbetar med strängare säkerhetsinställningar där det inte är lämpligt att förbli inloggad rekommenderar vi att ni loggar ut från Studio när ni är klara.

”Håll mig inloggad” är inte längre ett alternativ när du loggar in med BBID, vilket innebär att Studio inte kommer att logga in dig automatiskt. 

Related Articles