Licensmodeller för Revu

Bluebeam erbjuder tre olika licenstyper för Revu. Använd serienumret för att ta reda på vilken typ av licens du har:

• Serienummer för Perpetual License börjar på 1###### (ex: 1334567).
  • Serienummer för Enterprise License börjar på 980#### (ex: 9804567).
  • Serienummer för Open License börjar på 960#### (ex: 9604567).

Perpetual Licensing

Med Perpetual License registreras Revu på en individuell arbetsstation med hjälp av ett serienummer och en produktnyckel. För varje köp av Revu kan en prenumeration på underhåll köpas som tillval. Prenumerationen ger en kostnadsfri uppgradering och teknisk support i premiumklass. Perpetual License köps en gång och går aldrig ut.

Enterprise Licensiering

Enterprise License är utformad för att hantera datoromsättning genom att:

• Automatiskt frigöra registrerade datorer som inte har kommunicerat med vår licensserver på 15 dagar.
  • Erbjuda ett tillfälligt överskott på 5 % av det totala antalet tillåtna installationer.

Den här licensmodellen är tillgänglig för alla versioner av Revu, och det går att köpa en prenumeration på underhåll som tillval.

Open Licensing

Open License är en molnbaserad lösning, endast tillgänglig för Revu eXtreme, som ett företag kan använda för att dela en gemensam uppsättning licenser mellan flera användare och enheter. När Revu öppnas checkas en licens ut från den gemensamma uppsättningen klientlicenser. Klientlicensen checkas in igen när Revu stängs eller ändras till visningsläge. Underhåll ingår i varje köp av Open License.

Mer information

Söker du information om en licens som du har köpt? Ta fram ditt serienummer, din produktnyckel och din e-postadress och gå sedan till sidan Sök licensnyckel.

Besök användarguiden för Bluebeam Gateway om du vill veta mer om licenshantering.

Fördjupad information om Enterprise och Open Licensing finns i administrationshandboken för Revu.

Undrar du över priser? I vår licensguide hittar du detaljerad information om kostnaderna för våra licenser.

Läs om skillnaderna mellan de olika licenstyper som är tillgängliga för Revu.