Licensmodeller för Revu

Bluebeam Revu 20 och tidigare erbjuder tre olika licenstyper för Revu. Använd serienumret för att ta reda på vilken typ av licens du har:

• Serienummer för Perpetual License börjar på 1###### (t.ex. 1334567).
  • Serienummer för Enterprise License börjar på 980#### (t.ex. 9804567).
  • Serienummer för Open License börjar på 960#### (t.ex. 9604567).
Bluebeam håller på att flytta över Revu från en modell med licenser och underhåll till en prenumerationsmodell. För mer information kan du läsa Vanliga frågor om Bluebeam-prenumerationer.

Perpetual Licensing

Med Perpetual License registreras Revu på en individuell arbetsstation med hjälp av ett serienummer och en produktnyckel. Perpetual License köps en gång och upphör aldrig att gälla.

Enterprise Licensing

Enterprise License är utformad för att hantera datoromsättning genom att:

• Automatiskt frigöra registrerade datorer som inte har kommunicerat med vår licensserver på 15 dagar.
  • Erbjuda ett tillfälligt överskott på 5 % av det totala antalet tillåtna installationer.

Den här licensmodellen är tillgänglig för alla versioner av Revu, och det går att köpa en prenumeration på underhåll som tillval.

Open Licensing

Open License är en molnbaserad lösning som endast finns för Revu eXtreme. Ett företag kan använda Open Licensing för att dela en gemensam uppsättning licenser mellan flera användare och enheter. När Revu öppnas checkas en licens ut från den gemensamma uppsättningen klientlicenser. Klientlicensen checkas in igen när Revu stängs eller ändras till visningsläge. Underhåll ingår i varje köp av Open License.

Mer information

Besök användarguiden för Bluebeam Gateway om du vill veta mer om licenshantering.

Fördjupad information om Enterprise och Open Licensing finns i administrationshandboken för Revu.

Licensiering och registrering

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Revu 2017 och tidigare

Läs om skillnaderna mellan de olika licenstyper som finns för Revu.