Menyraden saknas

• Alla versioner av Revu

Problem

Menyraden visas inte längre längst upp i Revu-fönstret. Menyraden är det område som är markerat nedan.

Lösning

Tryck på F9-tangenten medan Revu-fönstret är aktivt. Det är genvägen för att visa och dölja menyraden.Om du använder en bärbar dator eller ett tangentbord utan numerisk knappsats kan du behöva hålla Fn nedtryckt och samtidigt trycka på F9.
På många bärbara datorer och mindre tangentbord används funktionstangenten för genvägar (t.ex. ljusstyrka, volym m.m.). Genom att hålla Fn-tangenten nedtryckt växlar du antingen till standardfunktionerna eller till genvägarna beroende på tillverkare och inställningar.

Revu 2019

Revu 2018

Felsökning

Gränssnitt och navigering

Lär dig hur du kan använda Batch Link för att ställa in de kriterier som ska användas för att skapa hyperlänkar eller automatisera processen med filnamn, sidetiketter eller funktionen AutoMark.