Fel: Antalet auktoriserade installationer för den här licensnyckeln har överskridits.

Denna artikel gäller:

• Alla versioner av Revu
covid-19, arbeta hemifrån, jobba hemifrån

Problem

Du får följande fel när du försöker registrera Revu på en annan dator:

Antalet auktoriserade installationer för den här licensnyckeln har överskridits. Avregistrera programvaran från en annan dator och försök igen.

Lösning

Om du har överskridit det tillåtna antalet registrerade klientlicenser för din licens kan du lösa problemet genom att avregistrera din tidigare enhet. Öppna Revu på din tidigare enhet och gå till Revu > Avregistrera (Hjälp > Avregistrera i Revu 2017 eller tidigare). Då släpps klientlicensen och du kan omedelbart registrera en ny enhet.

Om du använder Revu 2015, se Avveckling av Microsoft ACS och Revu-autentisering för hjälp med avregistreringen.

Om du inte kan avregistrera din tidigare enhet

Om din dator har kraschat, återavbildats eller formaterats om, och du därför inte kan avregistrera den, måste du kontakta oss för att få klientlicensen släppt. Följ de här anvisningarna för att skicka in ett supportärende. Vi kan inte ta hand om denna begäran per telefon.

1. Gå till sidan Kontakta oss och välj Kontakta oss.
  2. Ange ditt namn och din e-postadress.
    E-postadressen du anger måste stämma överens med adressen som angetts som kontakt för din licens.
  3. Fyll i resten av de obligatoriska fälten i kontaktformuläret.
  4. Kopiera mallen under Beskriv ditt problem och klistra in den i rutan. Ange även ditt datornamn, serienummer och en kort förklaring till varför du behöver få klientlicensen släppt.

Hej,

Jag skulle vilja ha min klientlicens släppt för datorn {datornamn} med serienummer {ange ditt serienummer här}.

Jag behöver få klientlicensen släppt av följande skäl:

{kort förklaring till varför du behöver få klientlicensen släppt}.

Tack! {Ditt namn}

Kopierad!

5. När du har fyllt i kontaktformuläret väljer du Kontakta oss.

Felsökning

Så här hittar du ditt datornamn:

Se följande supportsida från Microsoft om hur du hittar ditt datornamn.

Så här hittar du ditt serienummer för Revu:

Gå till Revu > Om. Serienumret visas under versionsnumret.

Använda Revu som testversion

Medan ditt problem håller på att lösas kan du ladda ner Revu och klicka på Använd som testversion när du blir ombedd att registrera programvaran. Du får då fullständig tillgång till alla funktioner i Revu i 30 dagar. När testversionen går ut kan du fortsätta att använda Revu, men bara i visningsläge.

Felsökning

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Felmeddelande

Du får följande fel när du försöker registrera Revu på en annan dator: Antalet auktoriserade installationer för den här licensnyckeln har överskridits. Avregistrera programvaran från en annan dator och försök igen.