Registreringsfel: Du har angett ett serienummer för en annan utgåva.

Gäller för:

• Revu 20 eller tidigare

Problem

Följande felmeddelande visas när du försöker registrera din Bluebeam-programvara:

Du har angett ett serienummer för en annan utgåva.

Lösning

Det här felmeddelandet innebär att det serienummer som du har angett avser en annan utgåva av Revu. Utgåvorna är Standard, CAD och eXtreme. Det här inträffar till exempel om serienumret är för Revu eXtreme, men Revu Standard eller CAD är installerat.

Det första du ska göra är att bekräfta att följande information överensstämmer med ditt licenscertifikat från registration@bluebeamops.com. Om du inte hittar dina licensuppgifter kan du läsa Hitta din produktnyckel för Revu.

• Utgåva (Standard osv.)
  • Versionsnummer (t.ex.2018.3.4)
  • Serienummer
  • Produktnyckel

Om du har en licens för Revu Standard och inte kan genomföra registreringen när du använder ett CAD-pluginprogram:

• CAD-pluginprogrammen ingår endast i utgåvorna CAD och eXtreme av Revu 20 samt i prenumerationsplanerna Core och Complete för Revu 21. Om du inte har någon licens för utgåvan CAD eller eXtreme måste du uppgradera till Revu 21 för att komma åt CAD-pluginprogrammen.

Om din licens är för Revu eXtreme, men Revu Standard eller CAD är installerat:

1. Ta bort den aktuella installerade versionen av Revu Standard eller CAD:
    1. Klicka på OK i dialogrutan med felmeddelandet.
    2. Klicka på Använd som testversion eller Avbryt längst ned i dialogrutan Registrering.
    3. Stäng Revu och alla andra program.
    4. I Windows: Välj knappen Start och skriv Appar och funktioner.
    5. Välj Bluebeam Revu och klicka på Avinstallera.
    6. Följ anvisningarna på skärmen för att fortsätta avinstallera programvaran.
  2. Ladda ner och installera Revu eXtreme:
    1. Ladda ner och installera den programvaruversion som anges på ditt licenscertifikat.
    2. Hitta och dubbelklicka på installationsprogrammet och följ anvisningarna på skärmen.
    3. Kopiera och klistra in serienumret och produktnyckeln från licenscertifikatet i de motsvarande fälten i dialogrutan Registrering.
    4. Klicka på Registrera.
      Kontakta Licens och registrering om registreringen fortfarande inte fungerar, och uppge all information om problemet samt det serienummer och den produktnyckel som du har angett.

Felsökning

Revu 2017 och tidigare

Revu 2018

Revu 2019

Revu för Mac 1

Revu för Mac 2

Felmeddelande

Licensiering och registrering

Det här felmeddelandet innebär att det serienummer som du har angett avser en annan utgåva av Revu. Läs om vad du kan göra för att lösa det.