Registreringsfel: Angivet serienummer och produktnyckel avser en äldre version av den här produkten.

Problem

Följande felmeddelande visas när du försöker registrera Revu:

Angivet serienummer och produktnyckel avser en äldre version av den här produkten.

Lösning

Serienumret och produktnyckeln är giltiga, men de avser en äldre version av Revu och kan inte användas för att registrera den installerade versionen.

Kontrollera ditt licenscertifikat

Kontrollera om du har ett nyare licenscertifikat som stämmer med den installerade versionen av Revu. När Revu uppgraderas skickas ett nytt licenscertifikat, serienummer och en produktnyckel från registration@bluebeam.com.

• Om du inte hittar ett licenscertifikat för den installerade versionen, men tror att du har uppgraderat licensen, kan du kontakta Licens och registrering för att begära en kopia.
  • Uppgradera Revu hjälper dig att uppgradera till den senaste versionen med detaljerade instruktioner.
  • Om du vill installera den version av Revu som anges i licenscertifikatet följer du anvisningarna nedan för att ersätta den aktuella installerade versionen med korrekt programvara:
    1. Ta bort den aktuella installationen om du behöver installera en äldre version av Revu:
      1. Klicka på OK i dialogrutan med felmeddelandet.
      2. Klicka på Använd som testversion eller Avbryt längst ned i dialogrutan Registrering, så att installationen avslutas.
      3. I Windows® 10: Högerklicka på Start och sedan på Appar och funktioner eller Program och funktioner högst upp.
        I Windows 8.1: Högerklicka på Start och sedan på Program och funktioner högst upp.
        I Windows 7 SP1: Klicka på Start > Kontrollpanel och sedan på Avinstallera ett program eller Program och funktioner.
      4. Välj Bluebeam Revu och klicka på Avinstallera.
      5. Följ anvisningarna på skärmen för att fortsätta med avinstallationen av programvaran.
    2. Ladda ner och installera korrekt programvara:
      1. Ladda ner korrekt installationsfil från vår webbplats. Spara den på din hårddisk.
        Tänk på att enbart ladda ner och installera den utgåva (Standard, CAD eller eXtreme®) och det versionsnummer för programvaran som anges i ditt licenscertifikat.
      2. Hitta och dubbelklicka på installationsprogrammet och följ anvisningarna på skärmen.
      3. Kopiera och klistra in serienumret och produktnyckeln från licenscertifikatet i de motsvarande fälten i dialogrutan Registrering.
      4. Klicka på Registrera.
        Kontakta Licens och registrering om registreringen fortfarande misslyckas och uppge all information om problemet samt det serienummer och den produktnyckel du angett.