Revu 20 uppgraderas automatiskt till Revu 21

• Revu 20

Problem

Revu 20 är installerat på din dator, men vid något tillfälle installeras Revu 21 automatiskt på datorn utan att du får något meddelande om det. I vissa fall finns genvägar och ikoner för Revu 20 fortfarande kvar på datorn, men försök att köra Revu 20 misslyckas.

Orsak

Problemet kan orsakas av programvara för fjärrhantering (t.ex. ConnectWise Automate, Qualys, Bitdefender, WatchGuard, Barracuda etc.) som markerar Revu 21 som en uppdatering av Revu 20, snarare än en uppgradering.

Du kan läsa om skillnaden mellan uppgradering och uppdatering i den här artikeln.

Lösning

Det finns ingen mekanism i det inbyggda uppdateringsprogrammet i Revu som skulle göra att Revu 20 uppgraderas till Revu 21. Vi rekommenderar att du ber din IT-avdelning att kontrollera uppdateringsreglerna och/eller eventuella undantag för Revu i programvaran för fjärrhantering.

Revu 20

Felsökning

Du hade Revu 20 installerat, men det uppgraderades automatiskt till Revu 21. Vi förklarar varför.