Revu 2019 och tidigare når livscykelns slut den 21 mars 2023

Den 21 mars 2023 upphör supporten för Revu 2019 och tidigare och du kommer inte längre att kunna logga in i Studio med dessa versioner. Uppgradera till Revu 21 eller Revu 20 för att få fortsatt tillgång till Studio-tjänsten och dina data.

Den här artikeln gäller:

• Revu 2019
  • Revu 2018
  • Revu 2017 och tidigare

Revu 2019 och alla tidigare versioner närmar sig nu livscykelns slut. Försäljningen upphör den 22 mars 2022 och det officiella datumet för livscykelns slut är den 21 mars 2023.

Förlorad funktionalitet

• Efter det officiella datumet för livscykelns slut kommer åtkomst till Studio inte längre att vara tillgänglig. Användarna kommer inte att kunna starta/gå med i sessioner, skapa nya projekt eller lägga till nya filer i befintliga projekt.
Användare med Open Licenses eller Enterprise Licenses kommer att förlora all åtkomst. Mer information om licensmodellerna finns i den här artikeln.
Studio-användare: Om du inte planerar att uppgradera till en version som stöds måste du avsluta dina sessioner och ladda ner dina projekt innan den 21 mars 2023.

Begränsad funktionalitet

• Efter det datum då försäljningen upphör kan användare inte längre nedgradera till den här versionen.
  • Efter det officiella datumet för livscykelns slut kan användare med Perpetual Licenses fortfarande komma åt Revu, men de kan inte överföra eller registrera om sina licenser.
  • Efter det officiella datumet för livscykelns slut kommer användarna inte längre att vara berättigade till komplett teknisk support för tidigare versioner.

Berörda versioner

Ovanstående datum för livscykelns och försäljningens slut påverkar följande tidigare versioner av Revu:

• Revu 2019
  • Revu 2018
  • Revu 2017
  • Revu 2016
  • Revu 2015
  • Revu 12
  • Revu 11
  • Revu 10
  • Revu 9
  • Revu 8
  • Revu 7
  • Revu 6
  • Revu 5

Mer information om livscykelns slut

Mer information om de produkter/versioner som stöds finns i den här artikeln.

Bluebeam kommer att fortsätta publicera användbar information för tidigare versioner som har nått livscykelns slut på vår supportwebbplats. Om du har fler frågor kan du kontakta oss.

Meddelanden

Revu 2017 och tidigare

Revu 2018

Revu 2019

Livscykelns slut

Tidigare versioner

Installation

Läs mer om support vid livscykelns slut för de äldre versionerna Revu 2019 och tidigare.