Kom åt din prenumeration på Revu 21 offline

• Revu 21

Med en prenumeration på Revu 21 kan du tillfälligt arbeta offline om din anslutning bryts eller om du är på en byggarbetsplats utan internetuppkoppling.

Felmeddelande om autentisering

När du har använt Revu offline i 14 dagar i rad får du följande meddelande när du startar programmet:

Autentiseringsmeddelande för Revu 21

Återautentisera ditt prenumerationskonto

Gör så här för att få full tillgång till din prenumeration på Revu 21 igen:

1. Anslut din enhet till internet igen.
    För att återautentisera måste du ansluta till internet på samma dator som du har använt för att köra Revu offline.
  2. Öppna Revu.
  3. Längst upp till höger i menyraden väljer du Logga in.
    Logga in i Revu 21
  4. Ange dina BBID-inloggningsuppgifter i dialogrutan Logga in.
  5. Välj Logga in.

Nu har ditt BBID-konto återautentiserats, och du kan komma åt din prenumeration på Revu 21 offline under ytterligare en 14-dagarsperiod.