Komma igång med kontohantering för Bluebeam | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete
Uppgraderar du från en äldre version? För Revu 21 används en prenumerationsplattform där användaråtkomsten hanteras genom Bluebeam ID (BBID), och där serienummer och produktnycklar inte längre behöver registreras. Licenser för Revu 20 och tidigare hanteras fortfarande genom Bluebeam Gateway.

Vad är en organisationsadmin för Bluebeam?

När du har köpt en Bluebeam-prenumerationsplan blir du inbjuden per e-post att hantera dina Bluebeam-lösningar som organisationsadmin. Som licensägare kan organisationsadmin lägga till nya användare, spåra tilldelningen av prenumerationer och hantera användaråtkomst.

Efter att du har aktiverat ditt Bluebeam-konto som organisationsadmin måste du logga in på portalen för prenumerationshantering och tilldela en prenumeration till dig själv innan du kan komma igång med Revu 21 och Bluebeam Cloud. Klicka här för mer information om portalen för prenumerationshantering.

Om portalen för prenumerationshantering

Organisationsadmin måste logga in på portalen för prenumerationshantering för att kunna hantera användarprenumerationer. I den här portalen kan du:

• Visa dina kontouppgifter
  • Ge dig själv slutanvändarbehörighet (för att få tillgång till Revu 21 och Bluebeam Cloud)
  • Lägga till fler organisationsadmin för att låta specifika användare visa och hantera prenumerationerna
  • Lägga till slutanvändare och tilldela dem Bluebeam-prenumerationsplaner
  • Tilldela om eller inaktivera slutanvändare

När du har lagt till användare och tilldelat dem åtkomst till en Bluebeam-prenumerationsplan (Basics, Core eller Complete), får de en e-postinbjudan om att skapa ett Bluebeam ID (BBID) för att kunna komma åt sina prenumerationer.

Mer detaljerad information finns i Guide för hantering av Bluebeam-prenumerationer.

Logga in på portalen för prenumerationshantering.

Revu 21, Bluebeam Cloud och Bluebeam University

Efter e-postinbjudan får varje slutanvändare ett välkomstmeddelande med information om vilka funktioner som användaren har tillgång till i Revu 21 och Bluebeam Cloud, samt hur man kommer igång med respektive produkt. Slutanvändarna får också ett e-postmeddelande med en unik inbjudningslänk till Bluebeam University, där de kan komma åt inspelade självstudiekurser som är avsedda att hjälpa dem att maximera sin produktivitet med Revu.

Med en Bluebeam-prenumerationsplan kan du komma åt Revu 21, Studio och Bluebeam Cloud på upp till fem enheter med en och samma inloggning.

Revu 21

Revu 21 är ett skrivbordsprogram för Microsoft Windows som måste laddas ner från vårt nedladdningscenter och installeras på slutanvändarens dator. Om du planerar att distribuera Revu 21 till din organisation hittar du mer information och detaljerade instruktioner i Distributionsguiden för Bluebeam® Revu® 21.

Åtkomst till Revu 21 kräver ett giltigt BBID för att logga in. Om du planerar att distribuera Revu 21 måste du lägga till slutanvändare och tilldela dem Bluebeam-prenumerationsplaner innan du distribuerar Revu 21, så att användarna först kan skapa sina BBID. Du hittar fler tips om hur du förbereder för distribution i Implementeringsguide för Bluebeam-prenumerationer.

Bluebeam Cloud

Bluebeam Cloud går att komma åt via webben från valfri enhet på app.bluebeam.comeller genom iOS-appen för Bluebeam Cloud som är tillgänglig genom Apple App Store. Användarna kan logga in i Bluebeam Cloud med samma Bluebeam ID som de använder för att logga in i Revu.

Utbildningscenter

Förutom att läsa informationen i välkomstmeddelandet rekommenderar vi att du också tar en titt på vårt utbildningscenter, där du hittar instruktionsartiklar för Revu och Bluebeam Cloud, utbildningsvideor och andra resurser.

Resurser för större företag

Om du vill distribuera Revu 21 till hela din organisation hittar du ytterligare resurser för implementering, distribution och hantering på sidan IT-adminresurser för Revu 21.