Så här skapar du ett nytt Bluebeam ID (BBID) | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Ditt Bluebeam ID (BBID) är de inloggningsuppgifter som du använder för att komma åt Bluebeam Revu 21 och Bluebeam Studio. Om du inte redan har ett BBID blir du ombedd att skapa ett när du försöker komma åt de här tjänsterna. När du har skapat ett BBID kan du logga in på alla Bluebeam-tjänster med samma e-postadress och lösenord. Du kan också logga in i Studio med ett annat BBID än det som du använder för att logga in i Bluebeam Revu.

I Revu 21 hanteras de namngivna användarlicenser som tillämpas på prenumerationsklientlicenser via vårt nya system för licenshantering. Se Guide till prenumerationshantering för Bluebeam för mer information.

Skapa ett Bluebeam ID

Så här skapar du ett BBID:

1. Öppna Revu 21.
  2. Välj Logga in längst upp i högra hörnet.
  3. Gå till fliken Skapa konto
  4. Ange följande information:
    • Ditt för- och efternamn.
    • Ett visningsnamn som kopplas till alla redigeringar och markeringar som du gör medan du arbetar i Studio.
    • Den e-postadress som du vill använda som ditt BBID. Inbjudningar till Studio-sessioner och Studio-projekt, samt meddelanden och notiser [EN] skickas till denna adress.
    • Det lösenord som du vill använda för ditt BBID. Lösenordet måste bestå av mellan 8 och 32 tecken och innehålla minst en versal, en gemen, en siffra och ett specialtecken (!@#$ osv.).

5. Välj Skapa konto.
  6. Du får ett verifieringsmeddelande från Bluebeam med en länk för att validera ditt nya BBID. Om kontot inte valideras inom sju (7) dagar inaktiveras det.
    Valideringslänken gäller bara i 24 timmar. Om du klickar på en utgången valideringslänk får Bluebeam ett meddelande om att skicka dig en ny länk. Om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg bör du kontrollera din skräppostmapp. Kontrollera att do-not-reply@bluebeamops.com finns med på listan över godkända avsändare.