Så här gör du Revu till standardprogram för PDF-visning | Revu 21

Använder du en äldre version av Revu?

Denna artikel gäller:

• Basics
  • Core
  • Complete

Windows 11

Följ nedanstående steg för att ange Revu som standardprogram för PDF-visning. Observera att du måste ha administratörsbehörigheter på datorn för den här processen.

1. Öppna Revu.
  2. Gå till Revu > Inställningar (Ctrl+K).
  3. Välj Admin från menyn till vänster.
  4. Välj Öppna standardprogram under Standard-PDF-läsare.
  5. När fönstret Standardappar visas väljer du Bluebeam Revu under Ange standardinställningar för program.
  6. Välj det program som för närvarande är tilldelat till .pdf och välj sedan Revu.

Om du ställer in Revu som standardprogram för visning aktiverar du även Bluebeam som förhandsgranskare i Outlook och Windows Explorer.

Windows 10, 8.1 och 7 SP1

Följ nedanstående steg för att ange Revu som standardprogram för PDF-visning. Du måste ha administratörsbehörigheter på datorn för den här processen.

1. Öppna Revu.
  2. Klicka på Revu > Inställningar (Ctrl+K).
  3. Välj Admin från menyn till vänster.
  4. Klicka på Öppna standardprogram.
  5. När fönstret Standardappar visas utför du följande ytterligare steg:
    1. Bläddra ner och välj Välj standardappar efter filtyp.
    2. Bläddra genom listan tills du kommer till .pdf och klicka sedan på plus-ikonen eller på det program som är associerat med .pdf-filer.
    3. Välj Bluebeam Revu i listan med program.
Om du ställer in Revu som standardprogram för visning aktiverar du även Bluebeam som förhandsgranskare i Outlook och Windows Explorer.

Om du vill att Bluebeam ska startas automatiskt när du öppnar PDF-filer på webben kan du läsa Open a browser PDF directly in Revu (Öppna en PDF från en webbläsare direkt i Revu) [EN].

Instruktioner

Revu 21

Inställningar

Lär dig hur du gör Bluebeam Revu 21 till ditt standardprogram för PDF-visning för att snabbt komma igång med att redigera filer.