Hur man överför markeringar med Batch Slip Sheet | Revu 21

• Complete

I Complete kan funktionen Batch Slip Sheet användas för att automatisera processen med att kopiera markeringar till flera sidor och PDF-filer. Allmän information om den här funktionen hittar du i vår Handledning om Batch Slip Sheet.

Kör Batch Slip Sheet

Följ de här stegen för att överföra markeringar från en PDF till en annan:

1. Öppna Revu.
    Det går att köra Batch Slip Sheet utan att de aktuella PDF-filerna är öppna i Revu, men genom att ha dem öppna kan du kontrollera att markeringarna överförs rätt.
  2. Gå till Batch > Slip Sheet.
  3. Gör följande i dialogrutan Batch Slip Sheet:
    1. Lägg till en eller flera mål-PDF-filer under Aktuella filer.
    2. Lägg till PDF-filerna med markeringar under Reviderade filer.

Dialogrutan Batch Slip Sheet

4. Under Matcha sidor per väljer du hur du vill identifiera den eller de sidor som ska ha markeringarna.
    Rullgardinsmenyn Matcha sidor per

Om målfilen inte har samma antal sidor som källfilen kan du komma runt avvikelsen genom att välja Sidetikett eller Sidområde.
  5. Välj Matcha sidor.
  6. Matchade sidor visas i dialogrutan, och du kan även växla till att visa ej matchade sidor.
    Matchade eller ej matchade sidor
  7. Använd rullgardinsmenyn under Alternativ för att välja Ersätt Aktuella sidor med Reviderade sidor.
  8. Avmarkera alternativet Kopiera markeringar från aktuella sidor till reviderade sidor.
    Alternativ för Batch Slip Sheet
  9. Välj OK.
  10. I nästa steg ser du alternativ för eventuella ej matchade sidor. Om du inte vill extrahera några ej matchade sidor väljer du Hoppa över.
    Alternativ för ej matchade sidor
  11. Du får en batchsammanfattning och kan spara en detaljerad rapport på din dator.
    Batchsammanfattningsrapport
  12. Välj OK för att spara rapporten och/eller köra Batch Slip Sheet-processen.

Dina markeringar från de reviderade sidorna visas i den aktuella versionen. Om du behöver överföra markeringar manuellt till ej matchade sidor hittar du mer detaljerade beskrivningar i Överföra markeringar till ett annat dokument.

Instruktioner

Denna artikel gäller:

• Complete

Markering

PDF-hantering

Ritnings- och dokumenthantering

Lär dig hur du överför markeringar från ett dokument till ett annat med hjälp av Batch Slip Sheet i Complete.