Hur man arbetar i Revu 21 utan prenumeration

Med den nya utgåvan Revu 21 får du nu tillgång till våra funktioner för PDF-hantering och samarbete genom att köpa en av våra nya prenumerationsplaner: Basics, Core eller Complete. Det kan dock finnas tillfällen då du kommer åt Revu genom ett konto utan någon prenumeration, eller samarbetar med andra som inte har någon prenumeration.

I den här artikeln går vi igenom de funktioner i Revu och Studio som är tillgängliga för användare som inte har någon prenumeration. En fullständig lista över de funktioner i Revu 21 som är tillgängliga med respektive prenumerationsplan hittar du i den här artikeln.

Funktioner i Revu 21 som är tillgängliga utan prenumeration

När Revu 21 används utanför en Studio-session är markeringsverktygen utgråade om du inte har en Bluebeam-prenumerationsplan.

Utgråade markeringar

Du kan dock fortfarande öppna, visa och skriva ut PDF-filer, och fylla i formulär, i skrivskyddat läge. Tabellen nedan visar ytterligare Revu-funktioner som är tillgängliga utanför en session och utan prenumeration:

Beskrivning av funktionen Var funktionen finns
Få åtkomst till och visa de senaste PDF-filerna File Access > Senaste filer
Öppna och visa befintliga PDF-filer i 3D Arkiv > Öppna (Ctrl+O)
Öppna befintliga filer i ett Studio-projekt eller en Studio-session  Studio
Checka ut/checka in befintliga projektfiler Studio-projekt
Tillämpa standardskrafferingsmönster
  • Panelen Egenskaper
  • Verktyg > Verktygsfält > Verktygsfältet Egenskaper
  • Verktyg > Verktygsfält > Utseende >
Ändra ämnen och kommentarer i Tool Chest Tool Chest > > Detalj
Exportera verktygssatser från Verktygslåda Verktygslåda > > Exportera
Spåra och hantera markeringar via Markeringslistan Markeringslista
Visa, hantera och sortera markeringar och kommentarer Markeringslista > Filterlista
Skapa och spara anpassade filter i Markeringslistan Markeringslista > Filterlista > Välj kolumnrubrik > Anpassad
Starta flera instanser av Revu Start eller skrivbordet > Revu
Dra dokumentflikar till nya fönster över flera skärmar Dokumentflik > Högerklicka > Ta loss

Samarbeta i Studio-sessioner utan prenumeration

Du kan delta i Studio-sessioner även om du inte har någon prenumeration på Revu 21. Du har dock begränsad tillgång till klassiska markeringsverktyg och anpassningar.

Markeringar för icke-prenumeranter

I sessioner kan icke-prenumeranter kopiera andra användares markeringar och komma åt följande verktyg:

Beskrivning av funktionen Var funktionen finns
Textruta Verktyg > Markering > Textruta
Bildtext Verktyg > Markering > Bildtext
Penna Verktyg > Markering > Penna
Färgmarkera Verktyg > Markering > Markera
Linje Verktyg > Markering > Linje
Pil Verktyg > Markering > Pil
Dimension Verktyg > Markering > Dimension
Moln Verktyg > Markering > Moln
Moln+ Verktyg > Markering > Moln+
Stämpel Verktyg > Stämpel

Egenskaper för markeringsutseende för icke-prenumeranter

Icke-prenumeranter kan använda alla färger för sina markeringar. Utseendeegenskaper som endast är tillgängliga med en prenumeration, t.ex. teckensnitt, linjeformat, opacitet och formändring, inaktiveras och visas som utgråade.

Har du andra frågor om hur du kommer åt Revu utan en prenumeration, eller allmänna frågor om våra nya prenumerationsplaner? Kontakta oss gärna.

Instruktioner

Revu 21

Prenumerationer

Markering

I den här artikeln beskrivs de funktioner i Revu och Studio som är tillgängliga utan prenumeration.