Pluginprogram är utgråade i Bluebeam Kontrollpanel | Revu 21

Använder du en äldre version av Revu?

Den här artikeln gäller:

• Skrivskyddad
  • Basics

Problem

När du öppnar Bluebeam Kontrollpanel i Revu 21 är pluginprogram utgråade och kan inte väljas.

Orsaker

Det krävs en Core-prenumeration, en Complete-prenumeration eller en aktiv testversion för att använda pluginprogram i Revu 21. Dina pluginprogram kan vara utgråade på grund av att:

• Din dator innehåller program som är kompatibla med Revu-pluginprogram, t.ex. AutoCAD eller Revit, men du har ett skrivskyddat konto eller Basics-konto.
  • Din testversion av Revu 21 har gått ut.

Lösning

Först måste du kontrollera vilken prenumerationsplan som du har tillgång till:

1. Öppna Revu 21.
  2. Logga in med ditt Bluebeam ID (BBID) när du blir uppmanad att göra det.
  3. Välj din e-postadress bredvid Revu-ikonen längst upp till höger för att visa din kontoinformation.

Om du har ett skrivskyddat konto eller ett Basics-konto kan du kontakta din organisationsadmin (dvs. licensägare och/eller IT-avdelning) för att begära tillgång till Core/Complete. Organisationsadmins kan ändra prenumerationsåtkomsten genom portalen för hantering av Bluebeam-prenumerationer. Om du har det här problemet trots att du är Core- eller Complete-användare ber vi dig att kontakta oss.

Du hittar mer information om vilka funktioner som är tillgängliga med respektive Revu 21-prenumerationsplan i den här artikeln.

Felsökning

Revu 21

Integrationer och pluginprogram

Ta reda på varför pluginprogram är utgråade i Bluebeam Kontrollpanel i Revu 21.