Bluebeam PDF-skrivaren installeras inte | Revu 21

• Core
  • Complete
Pluginprogrammet för Bluebeam PDF-skrivare visas för alla prenumeranter, men är bara aktivt för prenumeranter med Bluebeam Core och Bluebeam Complete.

Problem

• Det går inte att skapa PDF-filer.
  • Bluebeam PDF-skrivaren finns inte i Kontrollpanelen efter installationen.
  • Installationen misslyckas när du försöker installera om skrivaren.

Lösning

Det finns två möjliga lösningar:

Starta om portövervakaren

Starta om portövervakaren och installera om skrivaren.

1. Klicka på Start på din Windows-dator och skriv Bluebeam Administrator 21.
  2. Högerklicka på Bluebeam Administrator 21 och välj Kör som administratör.
  3. Klicka på fliken Skrivare.
  4. Om fältet för skrivarens Namn är tomt klickar du på Installera om skrivare.
  5. Klicka på Starta om.

Prova att använda Bluebeam PDF-skrivaren igen.

Använd ett Windows-administratörskonto för att installera om skrivaren

Den här åtgärden kräver ett Windows-administratörskonto. Om ditt Windows-konto inte är ett administratörskonto har du inte behörighet att installera om skrivaren och måste kontakta din IT-administratör för att göra det.

1. Logga ut från Windows och logga in igen med det lokala administratörskontot.
  2. Starta Bluebeam Kontrollpanel 21.
  3. Klicka på fliken Skrivare.
  4. Klicka på Ominstallera skrivare.

Prova att använda Bluebeam PDF-skrivaren igen.

Felsökning

Revu 21

Integrationer och plugin-program

I sällsynta fall kan det hända att installationen av Bluebeam PDF-skrivaren misslyckas. De vanligaste lösningarna beskrivs i den här artikeln. Läs vidare om du vill veta mer.