Skapa en innehållsförteckning | Revu 21

Använder du en äldre version av Revu? [Engelska]

• Basics
  • Core
  • Complete

Revu kan skapa en interaktiv innehållsförteckning i ett dokument. Om PDF-filen redan innehåller bokmärken är processen inte svårare än att exportera bokmärkena och sedan infoga exporten i början av den ursprungliga PDF-filen.

Skapa en innehållsförteckning

1. Öppna en PDF-fil i Revu.
  2. Använd funktionen Exportera bokmärken för att skapa en ny PDF-fil som innehåller en hyperlänkad lista över de befintliga bokmärkena:
      1. Gå till Fönster > Paneler Bokmärken  (Alt+B).
      2. Välj Bokmärken > Exportera bokmärken i verktygsfältet i panelen Bokmärken.
      3. Kontrollera att Öppna fil efter skapande är markerat i dialogrutan Exportera bokmärken.
      4. Klicka på Spara. En ny PDF-fil med en hyperlänkad lista över bokmärken från den ursprungliga filen öppnas automatiskt.
  3. Använd funktionen Infoga sidor för att placera exporten i början av den ursprungliga PDF-filen:
    1. Öppna den ursprungliga PDF-filen igen och gå sedan till Dokument > Infoga > Sidor från dokument (Ctrl+Skift+I).
    2. Klicka på Lägg till i dialogrutan Infoga sidor. Välj sedan exporten (sparad som Ursprungligt filnamn_Bokmärken.pdf) och klickar på Öppna.
      Du kan också klicka på Lägg till öppna filer och ta bort alla dokument utom bokmärkesexporten ur listan.
  4. I avsnittet Till i dialogrutan Infoga sidor klickar du på rullgardinsmenyn och väljer sedan Före.
  5. Välj Första sidan.
  6. Klicka på OK.

Om inga bokmärken finns

Om den ursprungliga PDF-filen innehåller sökbar text kan du använda AutoMark för att skapa bokmärken automatiskt. Du kan också lägga till bokmärken manuellt.

Endast Bluebeam Core- och Bluebeam Complete-prenumeranter kan skapa bokmärken och sidetiketter automatiskt från PDF-innehåll.