Så här aktiverar du felsökningsmeddelanden | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Aktivera felsökningsfunktionen

För att hjälpa dig att lösa problem som kan uppstå i Revu innehåller Bluebeam Kontrollpanel en felsökningsfunktion som lägger till ytterligare information i loggfilerna. Gör så här för att aktivera funktionen:

1. Öppna Revu.
  2. Gå till Revu > Inställningar (Ctrl+K).
  3. I avsnittet Admin markerar du rutan Utökad felsökning .
  4. Välj OK.

Skicka loggfiler till Bluebeam

Gör så här för att rapportera ett problem via Revu och skapa ett supportärende hos Bluebeams tekniska support:

1. Öppna Revu.
  2. Gå till Hjälp > Rapportera ett tekniskt ärende. I dialogrutan Bifoga loggfiler väljer du Ja.
  3. Ditt standardprogram för e-post öppnas med en .zip-fil som innehåller loggfilerna.
  4. Ange dina kontaktuppgifter och så mycket information som möjligt om problemet i e-postmeddelandets brödtext.

Om ditt standardprogram för e-post inte öppnas när du vill rapportera ett problem följer du stegen nedan med din primära e-postplattform för att rapportera problemet och skicka loggfiler till Bluebeams tekniska support.

1. Öppna Revu.
  2. Gå till Revu > Inställningar (Ctrl+K).
  3. I avsnittet Admin väljer du Utforska loggmapp.
  4. Bifoga manuellt mappen Logs.zip till ett e-postmeddelande adresserat till support@bluebeam.com.

Felsökning

Inställningar

Med Bluebeam Kontrollpanel kan du lägga till ytterligare felsökningsinformation i dina loggfiler. Du kan sedan skapa ett supportärende med teknisk support.