Tilldela om ägande av Studio-sessioner | Revu 21

• Core
  • Complete

I Revu kan du ändra Studio-behörigheterna för enskilda användare och grupper, och tilldela om ägande av sessioner. När du har tilldelat om ägandet av en session kommer du inte längre att vara dess ägare eller ha kontroll över inställningarna för den.

Med de här åtgärderna får den nya ägaren full tillgång till behörigheter och inställningar för en session. Om du behöver tilldela om markeringar för en användare som har lämnat en session kan du läsa Så tilldelar du om ägarskapet av markeringar.

Tilldela om ägandet av en session

Så här tilldelar du om ägandet av en session:

1. Gå till sidan för din Studio-portal:
    Studio-portalen nås via en webbläsare.
  2. Logga in med ditt Bluebeam ID (BBID).
  3. Gå till fliken Mina sessioner på vänster sida.
  4. Välj den session du vill tilldela om.
  5. Välj Tilldela om ägande och ange den nya sessionsägarens e-postadress.

Den e-postadress som du använder måste stämma överens med den som används för den nya ägarens Studio-konto. Om den nya ägaren inte har något Studio-konto måste hen skapa ett. Mer information finns i Skapa ett Studio-konto i Bluebeam Revu.
  6. Välj Verkställ. Du får sedan ett meddelande med en bekräftelse.

Mer information

Läs mer om hur du tilldelar full kontroll över projekt eller om behörigheter för Studio-projekt [EN].

Studio

Säkerhet