Så här sparar du och kommer åt Studio-projektfiler direkt från din arbetsyta | Revu 21

Använder du en äldre version av Revu?

Denna artikel gäller:

• Basics
  • Core
  • Complete

I Revu kan du öppna och spara PDF-filer i en Studio-projektmapp utan att öppna Studio. Funktionen är tillgänglig via verktygsfältet Dokumenthantering, där du också blir uppmanad att logga in med ditt Bluebeam-ID (BBID). Funktionen är särskilt användbar om du och/eller ditt team huvudsakligen arbetar med filer i Studio. Den här artikeln beskriver hur du använder verktygsfältet.

Spara en PDF-fil med Dokumenthantering

1. Öppna den PDF-fil som du vill spara i ett Studio-projekt i Revu.
  2. Gå till verktygsfältet Dokumenthantering och välj Bluebeam Studio-projekt i rullgardinsmenyn om det inte redan är valt.
    Om verktygsfältet inte är synligt går du till Verktyg > VerktygsfältDokumenthantering.
  3. Klicka på Spara som (DMS). Du blir uppmanad att logga in i Bluebeam Studio om du inte redan har gjort det.
  4. I dialogrutan Spara projektfil dubbelklickar du på det aktuella projektet och mappen. Välj OK för att ladda upp PDF-filen till projektet.
    Om du har prenumerationsplanen Basics visas Studio-projektet i dialogrutan Spara projekt endast om du har blivit inbjuden till projektet och gått med via e-post.

Ställa in Studio som standardplats för att öppna/spara

Ställ in Studio som standardplats för att öppna/spara om du vill komma åt Studio-projektfiler direkt från arbetsytan i Revu. Gör så här:

1. Öppna Revu och välj Revu > Inställningar (Ctrl+K).
  2. Välj Studio > Alternativ.
  3. Avmarkera alternativet Öppna och spara filer till Studio endast från verktygsfältet.

studio_alternativ

Med den här inställningen aktiverad kan du enkelt komma åt Studio-projektfiler för Sets eller batchprocesser utan att behöva byta till Studio-fliken.

Du har fortfarande möjlighet att öppna filer från din lokala disk, även om Studio används som standard.

Om du vill byta tillbaka till att använda den lokala enheten som standard går du till Revu > Inställningar (Ctrl+K) > Studio > Alternativ och markerar alternativet Öppna och spara filer till Studio endast från verktygsfältet igen.

Instruktioner

Studio

Revu 21

Lär dig hur du sparar och öppnar PDF-filer i ett Studio-projekt med verktygsfältet Dokumenthantering i Revu 21.