Logga in i Revu 21 med ditt Bluebeam ID

Denna artikel gäller:

• Inget abonnemang
  • Basics
  • Core
  • Complete

I Revu 21 behöver du inte längre serienumret och produktnyckeln för att registrera dig. För att börja använda Revu autentiserar du din licens genom att logga in med ditt Bluebeam ID (BBID).

Om du inte har laddat ner och installerat Revu 21 ännu kan du läsa installationsguiden för Revu 21.

Logga in i Revu

1. När du öppnar Revu 21 visas en dialogruta för inloggning automatiskt. Om du har stängt dialogrutan väljer du Logga in längst upp i det högra hörnet av menyraden.
  2. Välj din serverregion i listrutan.
    Om du inte vet vilken som är din serverregion hittar du den i ditt välkomstmeddelande.
  3. Logga in med e-postadressen för det BBID som är kopplat till din prenumerationsplan.
  4. När du är inloggad visas e-postadressen för ditt BBID längst upp i högra hörnet. Välj den om du vill visa din kontoinformation eller logga ut ur Revu.

Om det står Paket: Obetalt / Ej tilldelad under din kontoinformation betyder det att det BBID som du har angett inte är kopplat till någon aktiv Bluebeam-prenumerationsplan. Du kan dock fortfarande öppna, visa och skriva ut PDF-filer med skrivskyddad åtkomst. Om du tror att du har fel åtkomst kan du kontakta din organisationsadmin eller skicka in ett ärende till Bluebeams support.

Utan en aktiv prenumeration har du bara begränsad tillgång till funktioner i Revu 21. Du kan dock fortfarande samarbeta i Studio med de begränsade funktionerna. Om du vill veta mer kan du läsa Hur man arbetar i Revu 21 utan prenumeration.

Studio-inloggning

För att använda Studio måste du välja Använd mina inloggningsuppgifter för Revu i Studio-panelen innan du loggar in. Om dina Studio-projekt och Studio-sessioner är kopplade till ett annat BBID kan du läsa Logga in på Studio med ett separat Bluebeam ID (BBID).

Instruktioner

Revu 21

Studio

Lär dig hur du loggar in i Revu 21 med de BBID-inloggningsuppgifter som är kopplade till ditt prenumerationskonto.