Logga in på Studio med ett separat Bluebeam ID (BBID)

• Revu 21

I Revu 21 kan det hända att du vill använda andra Bluebeam ID (BBID) för att logga in på Studio än det som du använder för att aktivera programmet. Om din prenumeration till exempel är knuten till ett annat BBID än det där dina Studio-projekt är lagrade, kan du aktivera Revu med ditt ena BBID och logga in på Studio med det andra. Om du har konton i olika Studio-regioner kan du även logga in på dessa separat.

Logga in på Studio med ett separat konto

1. När du har aktiverat Revu 21 med ditt BBID öppnar du panelen Studio .
  2. Gå till rullgardinsmenyn Välj server och välj den Studio Server som du vill logga in på.
  3. Kontrollera att kryssrutan Använd mina inloggningsuppgifter för Revu inte är markerad och välj Logga in.
  4. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt BBID och välj  Logga in.

Om du vill logga in med ett annat konto väljer du rullgardinsmenyn Studio och sedan Logga ut. Upprepa därefter ovanstående steg.