360-gradersfoton – kamera- och programvarukompatibilitet

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå till andra versioner:

Kompatibilitet

Kameror och foton

Revu har stöd för 360-gradersfoton från alla kameror som uppfyller följande krav:

• Kameran följer JPG-standarder
  • 360-gradersfotot är i JPG-format.
  • 360-gradersfotot är sfäriskt och har ett bildförhållande på 2:1
  • Fotot måste ha XMP. Om du är osäker på hur du lägger till XMP i dina foton kan du kontakta kamerans tillverkare.
Om du använder Revu 21 måste du ha en Core- eller Complete-prenumerationsplan för att kunna bädda in 360-gradersfoton. Klicka här för mer information om de funktioner som är tillgängliga för respektive Bluebeam-prenumerationsplan.

Programvara

Revu stöder även 360-gradersfoton som har skapats med programvara för bildsammanfogning, till exempel PTGui.

Bildskärmsdrivrutiner

En bildskärmsdrivrutin med stöd för OpenGL 3.0 eller senare krävs för att visa 360-gradersfoton.

Så här bäddar du in 360-gradersfoton i dina dokument

Följ den här handledningen för att lära dig hur du bäddar in och interagerar med foton i Revu.

Andra versioner av den här artikeln

Revu 2017 och tidigare

Sammanfattning

En lista över de 360-graderskameror och program för 360-gradersfoto som Revu för närvarande har stöd för.

Relevanta produkter

Bluebeam Revu 2017

Från och med uppdateringen till Revu 2017 stöder Revu-verktyget Media 360-gradersfoton tagna med följande kameror, eller som skapats med följande programvaror.

Tänk på att 360-gradersfoton måste vara JPG-filer med ett bildförhållande på 2:1.

En bildskärmsdrivrutin med stöd för OpenGL 3.0 eller senare krävs för att visa 360 ° foton. Det kan hända att foton inte visas när uppdateringen Windows 10 Anniversary körs med bildskärmar som är anslutna med DisplayLink.
Kameror
LG 360 Cam
Nikon KeyMission 360
Ricoh Theta S
Samsung Gear 360
Programvara
PTGui

Titta på den här handledningen för 360-gradersfoton för att lära dig hur du använder den här funktionen.

Konfiguration

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 och tidigare

Kompatibilitet

Är du intresserad av att ladda upp 360-gradersfoton till Revu? Ta reda på vilka typer av foton och kameror som fungerar.