Bluebeam PDF-skrivaren installeras inte

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

• Det går inte att skapa PDF-filer.
  • Bluebeam PDF-skrivaren finns inte i kontrollpanelen efter installationen.
  • När du försöker installera om skrivaren får du meddelande om att skrivarinstallationen har misslyckats.

Lösning

Det finns två möjliga lösningar:

Starta om portövervakaren

Starta om portövervakaren och installera om skrivaren.

1. Välj Start och skriv Bluebeam Administrator.
  2. Högerklicka på Bluebeam Administrator och välj Kör som administratör.
  3. Klicka på fliken Skrivare.
  4. Om fältet för skrivarens Namn är tomt klickar du på knappen Ominstallera skrivare.
  5. Klicka på knappen Starta om.

När det är klart försöker du använda Bluebeam PDF-skrivaren igen.

Använd ett Windows-administratörskonto för att installera om skrivaren.

Ditt Windows-konto kanske inte har behörighet att installera en skrivare.

1. Logga ut från Windows och logga in med det lokala administratörskontot.
  2. Starta Bluebeam Kontrollpanel.
  3. Klicka på fliken Skrivare.
  4. Klicka på knappen Ominstallera skrivare.

Prova sedan att använda Bluebeam PDF-skrivaren igen.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Felsökning

När du jobbar i Revu så kraschar eller fryser programmet, eller så är dokumentfliken tom.