Så här skapar du anpassade sidstorlekar

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Stegen nedan beskriver hur du lägger till nya sidstorlekar att använda i Revu samt i Bluebeam PDF-skrivare, pluginprogrammen för Microsoft Outlook och de CAD-program som stöds.

I Windows kallas sidstorlekar för formulär. För användare av Revu CAD eller eXtreme finns särskilda instruktioner för att skapa nya sidstorlekar att använda tillsammans med vårt pluginprogram för CAD. Revu 21-användare måste ha en Core- eller Complete-prenumerationsplan för att få full tillgång till Bluebeam-pluginprogrammen.
  1. I Revu går du till Revu > Bluebeam Kontrollpanel .
  2. Klicka på fliken Skrivare.
  3. Klicka på knappen Hantera sidor och klicka sedan på Lägg till.
  4. Skriv ett namn i Formulärnamn, välj Enheter och skriv in värdena för Sidstorlek.
  5. Klicka på OK för att spara ändringarna.

Saker att tänka på

• Formuläret måste definieras i stående format. Om värdena som anges är i liggande format vänds de om.
  • I Windows sparas alla sidor i tum. Använd ”MM” eller ”_MM”) som de sista tecknen i formulärnamnet, så visar sidhanteraren alltid enheten som millimeter.
  • Standardformulär som Ledger, Legal, Letter och Tabloid kan inte raderas eller ändras, eftersom de i så fall skulle komma att ändras eller raderas för alla skrivare på datorn.
  • Anpassade storlekar stöds inte av Word- och Excel-pluginprogrammen som har sina egna fördefinierade storlekar.

Instruktioner

Revu 2019

Redigera dokument

Revu 20

Revu 21

I Revu kan du skapa vilken sidstorlek som helst i några få steg.