Dokument panorerar oväntat när du musen rörs

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018
  • Revu 2017 och tidigare

Problem

Musen panorerar dokumentet när den inte borde göra det.

Lösning

Det finns flera tänkbara orsaker till det här problemet. Prova följande lösningar i angiven ordning för att lösa det:

1. Den vanligaste orsaken är att en trådlös mus med svagt batteri används. Att byta batterier i musen kan lösa problemet.
    Om du använder en kabelansluten mus kan du prova att flytta den till en annan USB-port.
  2. Om du fortfarande har problem med din trådlösa mus kan du ansluta en kabelansluten mus, starta om datorn och sedan parkoppla den trådlösa musen igen.
  3. Om problemet kvarstår bör du kontrollera att drivrutinerna för musen och grafikkortet är uppdaterade.

Klicka här för mer information om hur du panorerar och navigerar i dokument i Revu.

Felsökning

Revu 2017 och tidigare

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Revu 21

Revu för Mac 1

Revu för Mac 2

Gränssnitt och navigering

I den här artikeln hittar du möjliga lösningar på problemet med att musen panorerar när den inte borde göra det.