Så här aktiverar du Mängdlänk

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå till andra versioner:

Med Mängdlänk kan du skapa exakta anbudsberäkningar och förbättra mängdavtagningar genom att överföra mätsummor från en lokal PDF till ett Excel-ark i realtid.

Om du har Revu 20 eller äldre behöver du Revu eXtreme för att aktivera Mängdlänk. I Revu 21 måste du ha en Complete-prenumerationsplan för att få tillgång till den här funktionen.

Gör så här för att aktivera Mängdlänk

1. Stäng Excel om det är öppet.
  2. Välj Start och skriv Bluebeam Administrator bluebeam gear icon.
  3. Högerklicka på Bluebeam Administrator och välj Kör som administratör.
  4. Gå till fliken Plugin-program och markera kryssrutan Microsoft Excel – Mängdlänk – Revu 2019.
  5. Klicka på OK.

Instruktioner

Revu 2019

Integrationer och plugin-program

Revu 20

Revu 21

Andra versioner av den här artikeln

Revu 2017 och tidigare

Relevanta produkter

Revu eXtreme 2017
MicrosoftExcel 2010 och senare

Problem:

Du vill använda Revus funktion Mängdlänk, men du ser inte alternativet när du högerklickar på en cell i Microsoft Excel.

Microsoft Excel 2010–2016 krävs.

Lösning:

Mängdlänk kanske inte är aktiverad ännu.

1. Stäng Excel.
  2. Välj Start och skriv Bluebeam Administrator bluebeam gear icon.
  3. Högerklicka på Bluebeam Administrator och välj Kör som administratör.
  4. På fliken Plugin-program markerar du rutan för Microsoft Excel – Mängdlänk.
  5. Klicka på OK.
    Excel måste stängas för att ändringarna ska träda i kraft. Om Excel fortfarande är öppet visas en dialogruta som visar att Excel måste stängas innan du fortsätter. I det här fallet stänger du Excel och klickar sedan på Försök igen och OK för att verkställa ändringarna.

Titta på den här handledningen om Mängdlänk eller läs hjälpmanualen för mer information.

Instruktioner

Revu 2017 och tidigare

Integrationer och plugin-program

Med Mängdlänk kan du skapa exakta anbudsberäkningar och förbättra mängdavtagningar genom att överföra mätsummor från en lokal PDF till ett Excel-ark i realtid. Lär dig använda den här funktionen.