Aktivera felsökningsmeddelanden

• Revu 20
  • Revu 2019

Gå till andra versioner:

Aktivera felsökningsfunktionen

För att hjälpa dig att lösa problem som kan uppstå i Revu erbjuder Bluebeam Kontrollpanel en felsökningsfunktion där ytterligare information läggs till i loggfilerna om problemet och den möjliga orsaken. Gör så här för att aktivera funktionen:

1. Öppna Revu .
  2. Gå till Revu > Inställningar (Ctrl+K).
  3. Markera rutan Utökad avbuggning i avsnittet Admin.
  4. Klicka på OK.
  5. Återskapa om möjligt problemet, så att loggfilerna innehåller ytterligare poster.
  6. Avsluta Revu.

Skicka loggfiler till Bluebeam

1. Öppna Revu igen.
  2. Gå till Hjälp > Rapportera ett tekniskt ärende. Klicka ja om dialogrutan Bifoga loggfiler visas.
  3. Ett e-postmeddelande med en .zip-fil som innehåller Revu-loggfilerna öppnas.
  4. Skriv så mycket som möjligt om problemet, samt dina kontaktuppgifter, i e-postmeddelandets brödtext och klicka på Skicka. Då skapas ett supportärende hos Bluebeams tekniska support.

Om e-postmeddelandet inte öppnas

1. Öppna Revu .
  2. Gå till Revu > Inställningar (Ctrl+K).
  3. Klicka på Utforska loggmapp i avsnittet Admin.
    Vid installation av Revu sida vid sida måste följande uppgifter utföras i den senaste versionen av Bluebeam Kontrollpanel.
  4. Spara och bifoga filen Logs.zip som finns i mappen till ett e-postmeddelande adresserat till support@bluebeam.com.
    Skriv så mycket som möjligt om problemet, samt dina kontaktuppgifter, i e-postmeddelandets brödtext och klicka på Skicka.Då skapas ett supportärende hos Bluebeams tekniska support.

Felsökning

Revu 2019

Inställningar

Revu 20

Andra versioner av den här artikeln

Revu 2018

Aktivera felsökningsfunktionen

För att hjälpa dig att lösa problem som kan uppstå i Revu erbjuder Bluebeam Kontrollpanel en felsökningsfunktion där ytterligare information läggs till i loggfilerna om problemet och den möjliga orsaken. Gör så här för att aktivera funktionen:

1. Avsluta alla program.
  2. Öppna Bluebeam Kontrollpanel .
    I Windows 10 och 8.1 klickar eller trycker du på Start och skriver Bluebeam Administrator.

Vid installation av Revu sida vid sida måste följande uppgifter utföras i den senaste versionen av Bluebeam Kontrollpanel. Ändra Uppdatera inställningar för Revu-version: till den version som du ska felsöka och klicka på Verkställ på fliken Revu.
  3. Markera rutan Utökad avbuggning på på fliken Revu.
  4. Klicka på OK.
  5. Återskapa problemet så att loggfilerna innehåller ytterligare poster.
  6. Avsluta alla program.

Skicka loggfiler till Bluebeam

1. Öppna Bluebeam Kontrollpanel .
    I Windows 10 och 8.1 klickar eller trycker du på Start och skriver Bluebeam Administrator.
  2. På fliken Revu klickar du på Skicka loggar till support via e-post. Ett e-postmeddelande med en .zip-filsom innehåller Revu-loggfilerna öppnas.
    Om meddelandet inte öppnas går du till fliken Revu, klickar på Utforska loggmapp och bifogar filen Logs.zip manuellt till ett e-postmeddelande adresserat till support@bluebeam.com.
  3. Skriv så mycket som möjligt om problemet, samt dina kontaktuppgifter, i e-postmeddelandets brödtext och klicka på Skicka. Då skapas ett supportärende hos Bluebeams tekniska support.

Felsökning

Revu 2018

Inställningar

Revu 2017 och tidigare

Sammanfattning

Så här aktiverar du felsökningsmeddelanden i loggfilerna för Revu. Meddelandena kan hjälpa dig att isolera programvarufel och orsakerna till dem.

För att hjälpa oss att lösa problem som kan uppstå med din Revu-programvara erbjuder Bluebeam Kontrollpanel en felsökningsfunktion där ytterligare information läggs till i loggfilerna om problemet och dess möjliga orsak. I den här artikeln beskrivs den här processen och skickar hela uppsättningen loggfiler för Revu till Blubeams support.

Aktivera felsökningsfunktionen

1. Avsluta alla program.
  2. Välj Start och skriv Bluebeam Administrator.
  3. Högerklicka på Bluebeam Administrator och välj Kör som administratör.
  4. Klicka på fliken Loggar och markera sedan rutan Avbuggning på .
  5. Klicka på OK.
  6. Återskapa problemet så att loggfilerna innehåller ytterligare poster.
  7. Avsluta alla program.

Skicka Bluebeam-loggfilerna till oss

1. Gå till Start > Alla program > Bluebeam Software > Bluebeam Kontrollpanel.

I Windows 10 och 8.1 klickar eller trycker du på Start och anger Bluebeam Administrator.

–eller–

Gå till Hjälp > Kontrollpanel i Revu.

2. Gå till fliken Loggar och klicka på Skicka loggar till support.

Ett e-postmeddelande med en .zip-fil som innehåller Revu-loggfilerna öppnas.

3. Skriv så mycket som möjligt om problemet samt dina kontaktuppgifter i e-postmeddelandets brödtext och klicka på Skicka. E-postmeddelandet skickas till Bluebeams tekniska support och ett supportärende öppnas.
Om meddelandet inte öppnas klickar du på Utforska på fliken Loggar och bifogar filen Logs.zip manuellt till ett e-postmeddelande adresserat till support@bluebeam.com. Skriv återigen så mycket som möjligt om problemet, samt dina kontaktuppgifter.

Felsökning

Revu 2017 och tidigare

Inställningar

För att hjälpa dig att lösa problem som kan uppstå i Revu erbjuder Bluebeam Kontrollpanel en felsökningsfunktion där ytterligare information läggs till i loggfilerna om problemet och den möjliga orsaken.