Installera det senaste Bluebeam-pluginprogrammet för ditt CAD-program

Gäller för:
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Du har Revu CAD eller eXtreme installerat men ser inte Bluebeam-pluginprogrammet i dina installationer av AutoCAD®, Revit®, Navisworks®, SketchUp® Pro eller SolidWorks®.

Lösning

Pluginprogrammen för AutoCAD, Revit, Navisworks och SolidWorks ingår i Revu CAD och eXtreme. Revu Standard har inte stöd för dessa pluginprogram, men du kan ändå skapa PDF-filer genom att skriva ut från något av dessa program till Bluebeam PDF-skrivare.Om du vill aktivera pluginprogrammet ska du först titta i kompatibilitetstabellen för att se om din version av Revu har stöd för den version av CAD-programmet som du har installerad. När du har bekräftat det följer du stegen nedan:
CAD-programmet måste köras en gång med nuvarande Windows-konto innan Bluebeam-pluginprogrammet laddas i det.
  1. Stäng CAD-programmet om det körs.
  2. Öppna Bluebeam Kontrollpanel :

In Windows 10 and 8.1, click or press Start and type Bluebeam Administrator.

-Or-

Go to Revu > Administrator  from the Menu bar.

3. Klicka på fliken Pluginprogram.
  4. Markera den aktuella kryssrutan för ditt program och klicka på OK.
  5. Starta om AutoCAD.

Om kryssrutan för AutoCAD redan är markerad:

1. Öppna Bluebeam Kontrollpanel :

In Windows 10 and 8.1, click or press Start and type Bluebeam Administrator.

-Or-

Go to Revu > Administrator  from the Menu bar.

2. Avmarkera kryssrutan och klicka på Verkställ. Stäng inte kontrollpanelen.
  3. Starta AutoCAD. När programmet har öppnats stänger du det direkt.
  4. Återgå till Bluebeam Kontrollpanel.
  5. Markera kryssrutan för AutoCAD och klicka på OK.
  6. Starta om AutoCAD och stäng Bluebeam Kontrollpanel.

Revu 2019

Revu 2017 och tidigare

Revu 20

Revu 2018

Felsökning

Följ de här stegen för att tilldela om ägarskap av en Studio-session och ändra behörigheter för individer eller grupper för ett Bluebeam Studio-projekt.