Så här registrerar du Revu utan internet

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

När du har köpt programvaran bör du få ett licenscertifikat från registration@bluebeamops.com, som innehåller ditt serienummer och din produktnyckel. Om du har tappat bort ditt licenscertifikat kan du kontakta oss för att begära en kopia.

Följande process gäller inte för kunder vars Revu-installationer använder vårt molnbaserade system med öppna licenser, Open Licensing, som kräver en pålitlig internetanslutning för att kommunicera med registreringsservern. Kontakta din lokala nätverksadministratör för att lösa anslutningsproblemet.
  1. Gå till skärmen Registrering.
    1. Öppna Revu .
    2. Gå till menyn Revu och klicka på Registrera. Då öppnas en dialogruta från Bluebeam Registration.
  1.
  2. Slutför registreringen utan internet.
    1. Ange serienummer och produktnyckel. Klicka sedan på Registrera.
    2. Klicka på Manuell auktorisering och sedan på Fortsätt.
    3. Notera serienummer, produktnyckel och säkerhets-ID.
    4. Öppna en webbläsare på en enhet som är ansluten till internet och gå till https://activation.bluebeam.com/.
    5. Ange serienummer, produktnyckel, säkerhets-ID och datorns namn.
    6. Klicka på Hämta auktoriseringskod. Din auktoriseringskod visas på nästa sida.
    7. Skriv ner auktoriseringskoden och återvänd till datorn där du installerar programvaran. Ange auktoriseringskoden i fönstret Manuell auktorisering och klicka på Auktorisera.

Auktoriseringen är slutförd.