Så här hanterar eller avaktiverar du automatisk ifyllning av text

Gäller för:

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå till andra versioner:

När du skriver i Revu kompletteras vissa ord eller fraser automatiskt åt dig baserat på tidigare inmatningar. Listan över objekt som kompletteras automatiskt kan hanteras, exporteras eller importeras (i .xml-format), vilket gör det enkelt att dela dem eller överföra dem till en ny dator.

Hantera lista över automatiskt slutförande

1. Gå till Revu > Inställningar (Ctrl+K).
  2. Gå till fliken Stavning i avsnittet Allmänt.
  3. Klicka på knappen Hantera.
    Om du vill exportera eller importera en lista klickar du för att markera objekten och klickar sedan på Importera eller Exportera.
  4. Välj de objekt som du vill hantera i dialogrutan.Sedan kan du lägga till Grön ikon för Lägg till objekt eller radera Röd ikon för Radera objekt dem från listan.
  5. Klicka på kugghjulet Blå kugghjulsikon för att redigera objekten i listan.
  6. Klicka på OK.

Så här avaktiverar du automatiskt slutförande

1. Gå till Revu > Inställningar (Ctrl+K).
  2. Gå till inställningarna för Stavning i avsnittet Allmänt.
  3. Avmarkera kryssrutan Aktivera automatiskt slutförande.
  4. Klicka på OK.

Instruktioner

Revu 2019

Inställningar

Revu 20

Andra versioner av den här artikeln

Revu 2017 och tidigare

I Revu kan du aktivera eller avaktivera automatisk slutförande eller lägga till eller ta bort egna termer på en lista för automatiskt slutförande. När automatiskt slutförande är aktiverat försöker Revu att slutföra vissa textinmatningar automatiskt baserat på tidigare inmatad text och på termer som har lagts till på listan för automatiskt slutförande.

Så här kommer du åt inställningarna för automatiskt slutförande

1. Gå till Inställningar > Inställningar (Ctrl+K).
  2. I dialogrutan Inställningar väljer du Allmänt i listan.
    Härifrån kan du:
    • Aktivera eller avaktivera automatiskt slutförande med hjälp av kryssrutan Aktivera automatiskt slutförande.
    • Lägg till, redigera eller ta bort termer från listan över automatiskt slutförande genom att klicka på knappen Hantera. Då öppnas dialogrutan Hantera lista över automatiskt slutförande.

Se avsnittet Allmänna inställningar i Revu Hjälp för mer detaljerad information.

Instruktioner

Revu 2017 och tidigare

Inställningar

När du skriver i Revu fylls vissa ord eller fraser i automatiskt åt dig baserat på tidigare inmatningar.