Revu är inte kompatibelt med ARM-processorer

• Alla versioner av Revu

Problem

Efter att ha installerat Revu i ett system med ARM-baserade processorer får du avbrott, registreringsfel eller kraschar när du använder programmet.

Orsak

Revu har för närvarande inte stöd för ARM-processorer, till exempel de som används i Surface Pro X. Om du vill veta mer om kompatibilitet med ARM-baserade system kan du läsa i Microsofts vanliga frågor och svar om ämnet.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Felsökning

Kompatibilitet

Med ögonblicksbildsverktyget kan du kopiera text-, raster- eller vektordata från din PDF-fil till urklipp. Om du klistrar in ögonblicksbilden i en PDF-fil (inom Revu) skapas en ny, vektoriserad bild. Du kan ändra bildens egenskaper, till exempel storlek och färg. Om du vill behålla ögonblicksbilden och använda den som en markering kan du också lägga till den i Tool Chest för senare användning.