Tilldela om ägande av Studio-sessioner

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå till andra versioner:

I Revu kan du ändra Studio-behörigheterna för enskilda användare och grupper, samt tilldela om ägande av sessioner. När du har tilldelat om ägandet av en session är du inte längre dess ägare och har ingen kontroll över dess inställningar.

Med de här åtgärderna får den nya ägaren full tillgång till behörigheter och inställningar för en session. Om du behöver tilldela om markeringar för en användare som har lämnat en session kan du läsa Så tilldelar du om ägarskapet av markeringar.

Tilldela om ägandet av en session

Så här tilldelar du om ägandet av en session:

1. Gå till sidan för din Studio-portal:
    Studio-portalen nås via en webbläsare.
  2. Logga in med ditt Bluebeam ID (BBID).
  3. Gå till fliken Mina sessioner på vänster sida.
  4. Välj den session du vill tilldela om.
  5. Välj Tilldela om ägande och ange den nya sessionsägarens e-postadress.

Den e-postadress som du använder måste stämma överens med den som används för den nya ägarens Studio-konto. Om den nya ägaren inte har något Studio-konto måste hen skapa ett. Mer information finns i Skapa ett Studio-konto i Bluebeam Revu.
  6. Välj Verkställ. Du får sedan ett meddelande med en bekräftelse.

Mer information

Läs mer om hur du tilldelar full kontroll över projekt [EN] eller om behörigheter för Studio-projekt.

Instruktioner

Revu 2019

Studio

Säkerhet

Revu 20

Andra versioner av den här artikeln

Revu 2017 och tidigare

Har du någon gång behövt överföra ägandet av dina Bluebeam Studio-sessioner eller Studio-projekt? Du kanske ska gå vidare till ett nytt projektteam, eller så vill du helt enkelt delegera kontrollen över en session eller ett projekt till någon av dina kollegor.

I de avsnitt som följer går vi igenom de faktiska stegen för att göra det, men i allmänhet kan du överföra ägandet av en Studio-session genom att gå till Bluebeam Studio-portalen. Processen för Studio-projekt är lite annorlunda eftersom du där måste gå till inställningarna för Studio-projektet och tilldela behörigheten Full kontroll till någon annan.

Tilldela om ägandet av en session

För att börja tilldela om ägandet av en Studio-session använder du ditt Bluebeam Studio-konto för att logga in på Bluebeam Studio-portalen och klickar på Mina sessioner till vänster på sidan.

När listan över sessioner visas klickar du på den session som du vill tilldela om och klickar sedan på Tilldela om ägande.

Här slutför du ändringen av ägandet genom att ange e-postadressen för den nya ägaren och klicka på Verkställ. Därefter är du inte längre ägare och har ingen kontroll över sessionen.

Obs! Den e-postadress som du anger måste vara e-postadress som den nya ägaren använder för att logga in på sitt Bluebeam Studio-konto.

Innan du kan ange e-postadressen måste den nya ägaren ha ett Studio-konto. Om hen inte har något Studio-konto kan du läsa bland våra vanliga frågor om att skapa ett Studio-konto i Bluebeam Revu.

Mer information

För mer information om behörigheter för Studio-projekt och om Bluebeam Studio i allmänhet kan du titta på videohandledningarna och Vanliga frågor på vår supportsida, samt läsa hjälpguiden för Revu.

Användare av Bluebeam Vu kan hitta mer information om att arbeta i Studio-sessioner och Studio-projekt genom att klicka här.

Om du använder en iPad kan du ta en titt på vår sida med resurser för Revu för iPad, där du hittar olika videohandledningar om ämnen som att starta en Studio-session , delta i sessioner och arbeta i projekt. Du kan även titta på hjälpguiderna för Revu för iPad och Vu för iPad.

Instruktioner

Revu 2017 och tidigare

Studio

Säkerhet

Följ de här stegen för att tilldela om ägarskap av en Studio-session och ändra behörigheter för individer eller grupper för ett Bluebeam Studio-projekt.