Registreringsfel: Hämta auktoriseringskod manuellt

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Följande felmeddelande visas när du försöker registrera Revu:

”105. En onlineanslutning kunde inte upprättas. Välj Hämta auktoriseringskod manuellt för att hämta en auktoriseringskod den manuella vägen.”

Orsak

Det finns flera möjliga orsaker till det här felmeddelandet:

• En brandvägg förhindrar Bluebeams registreringsserver från att kommunicera med din dator.
  • Datorn saknar internetanslutning.
  • Systemklockan går fel med mer än fem (5) minuter.

Lösning

Du kan få din auktoriseringskod på manuell väg och slutföra registreringen av Revu.
Den här processen gäller inte för kunder vars Revu-installation använder vårt molnbaserade system med öppna licenser, Open Licensing, som kräver en pålitlig internetanslutning för att kommunicera med registreringsservern. Kontakta din lokala nätverksadministratör för att lösa anslutningsproblemet.

Gå först till skärmen Registrering.

1. Öppna Revu .
  2. Gå till menyn Revu och klicka på Registrera. Ett registreringsfönster för Bluebeam öppnas.

Hämta sedan den manuella auktoriseringskoden.

1. Ange serienummer och produktnyckel och klicka sedan på Registrera.
    Om du har tappat bort licenscertifikatet med serienumret och produktnyckeln kan du kontakta oss för att begära en kopia.
  2. Klicka på Manuell auktorisering och sedan på Fortsätt.
  3. Klicka på Webb eller hyperlänken högst upp i fönstret. En webbläsare öppnas och ansluter till aktiveringssidan för programvaran på bluebeam.com.
  4. Granska informationen i webbläsaren och klicka på Hämta auktoriseringskod. Din auktoriseringskod visas på nästa sida.
  5. Ange koden från webbläsaren i fönstret Manuell auktorisering och klicka på Auktorisera.

Auktoriseringen är slutförd.

Felsökning

Revu 2019

Felmeddelande

Licensiering och registrering

Revu 20

Andra versioner av den här artikeln

Revu 2017 och äldre

Problem

Följande felmeddelande visas när du försöker registrera Revu:

”105. En onlineanslutning kunde inte upprättas. Välj Hämta auktoriseringskod manuellt för att hämta en auktoriseringskod den manuella vägen.”

Orsak

Det finns flera möjliga orsaker till det här felmeddelandet:

• En brandvägg förhindrar Bluebeams registreringsserver från att kommunicera med din dator.
  • Datorn saknar internetanslutning.
  • Systemklockan går fel med mer än fem (5) minuter.

Lösning

Du måste ta emot din kod manuellt för att slutföra registreringen av Revu.
Den här processen gäller inte för kunder vars Revu-installation använder vårt molnbaserade system med öppna licenser, Open Licensing, som kräver en pålitlig internetanslutning för att kommunicera med registreringsservern. Kontakta din lokala nätverksadministratör för att lösa anslutningsproblemet.

Gå först till skärmen Registrering.

1. Öppna Revu .
  2. Gå till menyn Hjälp och klicka på Registrera. Ett registreringsfönster för Bluebeam öppnas.

– eller –

1. Öppna Bluebeam Kontrollpanel .
  2. Gå till menyn Verktyg och klicka på Registrera Revu. Ett registreringsfönster för Bluebeam öppnas.

Hämta sedan den manuella auktoriseringskoden.

1. Ange serienummer och produktnyckel och klicka sedan på Registrera.
    Om du har tappat bort licenscertifikatet med serienumret och produktnyckeln kan du kontakta Licensiering och registrering för att begära en kopia.
  2. Klicka på Manuell auktorisering och sedan på Fortsätt.
  3. Klicka på Webb eller hyperlänken högst upp i fönstret. En webbläsare öppnas och ansluter till aktiveringssidan för programvaran på bluebeam.com.
  4. Granska informationen i webbläsaren och klicka på Hämta auktoriseringskod. Din auktoriseringskod visas på nästa sida.
  5. Ange koden från webbläsaren i fönstret Manuell auktorisering och klicka på Auktorisera.

Auktoriseringen är slutförd.

Felsökning

Revu 2017 och tidigare

Felmeddelande

Licensiering och registrering

Följande felmeddelande visas när du försöker registrera Revu: ”105. En onlineanslutning kunde inte upprättas. Välj Hämta auktoriseringskod manuellt för att hämta en auktoriseringskod den manuella vägen.”