Bluebeams pluginprogram visas inte i mitt program

• Alla versioner av Revu
Gå till andra versioner:
Bluebeams pluginprogram visas inte i menyfliken eller verktygsfältet i ditt Microsoft® Office- eller CAD-program.

Lösning

Bluebeam-pluginprogrammet är installerat i följande program:
  • AutoCAD® och vertikaler byggda på AutoCAD, som Architecture och Mechanical.
  • AutoCAD LT® (AutoCAD LT använder inte alla funktioner i Bluebeams pluginprogram. Du har inte tillgång till de batchalternativ som finns tillgängliga i AutoCAD.)
  • Autodesk® Revit®
  • Autodesk Navisworks® Manage och Navisworks Simulate
  • SolidWorks®
  • SketchUp® Pro
  • Microsoft Office® (Word®, Excel® och PowerPoint®, Outlook®)
Kontrollera först kompatibilitetstabellen för att se om din version av Bluebeam har stöd för det program du försöker integrera med.
Observera att plugin-programmen AutoCAD, Navisworks, Revit, SketchUp och SolidWorks enbart stöds av Revu CAD och eXtreme.

Aktivera plugin-programmet från Bluebeam Kontrollpanel

1. Stäng programmet.
  2. Öppna Bluebeam Administrator:I Windows 10 och 8.1 klickar eller trycker du på Start och skriver in Bluebeam Administrator.– Eller –Gå till Revu > Kontrollpanel från menyraden, eller Hjälp > Kontrollpanel i Revu 2017 och äldre.
  3. Klicka på fliken Pluginprogram.
  4. Markera kryssrutan bredvid det önskade programmet.*
  5. Klicka på OK.
  6. Starta om programmet.
* Om kryssrutan redan är markerad följer du de här stegen för att återställa plugin-programmet:
  1. Avmarkera kryssrutan för det berörda Office-programmet och klicka på Tillämpa.
  2. Öppna Office-programmet – Bluebeam-pluginprogrammet borde inte visas.
  3. Stäng Office-programmet.
  4. Gå tillbaka till Bluebeam Kontrollpanel och markera kryssrutan för Microsoft Office.
  5. Klicka på OK.
  6. Starta programmet – nu bör Bluebeam-pluginprogrammet visas i menyfliksområdet.

Aktivera pluginprogrammet från Office-programmet (2010 och senare)

Om du fortfarande inte ser plugin-programmet kan det bero på att det är inaktiverat i Office-programmet.
  1. Under fliken Arkiv klickar du på Alternativ.
  2. Klicka på kategorin Tillägg i den vänstra kolumnen.
  3. I listmenyn Hantera i det nedre vänstra hörnet väljer du COM-tillägg och klickar sedan på knappen Kör. Fönstret COM-tillägg visas.
  4. Markera kryssrutan BluebeamOfficeAddIn och klicka på Ok.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Felsökning

Behöver du arbeta med Studio-projektfiler utan internetanslutning? Lär dig hur du förbereder filer för arbete offline och synkroniserar dem senare.