Avinstallera Revu

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

För att göra en allmän avinstallation av Revu följer du stegen nedan. Om du vill avinstallera Revu och överföra din licens till en annan dator, se Överföra en Revu-licens till en ny dator.

Utföra en avinstallation

1. Öppna Revu och gå till Revu > Avregistrera. Stäng Revu när avregistreringen slutförts.
  2. Klicka på menyn Start och välj Appar och funktioner (Program och funktioner).
  3. Välj Bluebeam Revu och sedan Avinstallera. Följ anvisningarna på skärmen för att fortsätta avinstallera programvaran.
    Om du använder Revu 2019 eller tidigare är avinstallationen nu klar. Om du använder Revu 20 går du vidare till steg 4.
  4. Under Appar och funktioner väljer du BluebeamOCR 20. Från och med Revu 20 måste OCR-modulen avinstalleras separat från det generella Revu-programmet.
  5. Välj Avinstallera. Följ anvisningarna på skärmen för att fortsätta avinstallera programvaran.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Konfiguration

Konfiguration

Följande felmeddelanden visas medan du arbetar i Revu: ”Revus program för optisk teckenläsning (OCR) måste vara installerat för att det ska gå att söka efter text i dokument.” Läs om varför det här händer och hur du löser problemet.