Den anpassade valkolumnen är tom

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Du har skapat en anpassad kolumn med tillgängliga val som är kopplade till egenskapen Ämne för en markering, men valkolumnen är tom när du försöker välja något.

Orsak

Det här beror vanligtvis på att det finns ett extra blanksteg i slutet av den aktuella markeringens ämnesnamn. Du hittar namnet i Markeringsegenskaper.

Lösning

Den aktuella markeringen måste skapas om.

1. Placera markeringen i PDF-filen.
  2. Öppna panelen Egenskaper (Alt+P).
  3. I fältet Ämne tar du bort det extra blanksteget i slutet av markeringens namn.
  4. Spara den här nya versionen av markeringen i din verktygssats och ta bort den gamla.

Revu 2019

Revu 20

Revu 21

Revu 2018

Felsökning

Hyperlänkar fungerar inte när Revu 2019 används i presentationsvyn.