Fel i Studio: E-postadressen finns redan

• Alla versioner av Revu

Problem

Följande felmeddelande visas när du försöker ändra e-postadressen för ditt Studio-konto:
E-postadressen finns redan {0}

Orsak

Om du nyligen har bytt e-postadress och blivit inbjuden till ett nytt Studio-projekt eller en ny Studio-session med den nya adressen skapar Studio ett ”platshållarkonto” för den adressen. Platshållarkontot fungerar inte förrän du har skapat klart kontot och angett ett lösenord för det. Men då kommer du inte längre att kunna använda den nya adressen när du uppdaterar ditt befintliga Studio-konto.

Lösning

Problemet kommer att åtgärdas i en kommande version. Under tiden kan du använda nedanstående lösning.

Du måste först skapa klart det platshållarkonto som är kopplat till din nya e-postadress. När kontot har skapats kan du frigöra din nya adress genom att ändra Studio-adressen till en annan, icke-relaterad e-postadress.

Del 1. Skapa platshållarkontot för din nya e-postadress

1. Gå till Bluebeams kontosida
  2. Välj Skapa konto och fyll i de obligatoriska fälten.
    Kom ihåg att använda den nya e-postadressen som du vill ha.
  3. När formuläret är ifyllt väljer du Skapa konto. En e-postbekräftelse skickas till den e-postadress som du använde för att skapa kontot.
  4. Öppna e-postmeddelandet med bekräftelsen och välj Bekräfta mitt Bluebeam-ID för att bekräfta ditt konto.
  5. Öppna Revunär ditt konto har bekräftats.
  6. Logga in på Studio med din nya e-postadress och ditt nya lösenord. Det är viktigt att du loggar in på Studio eftersom det är först då som processen med att skapa kontot slutförs.

Del 2. Frigör den nya e-postadressen

1. Logga ut från det Studio-konto som du skapade i del 1. Du måste logga ut från kontot på alla enheter.
  2. Gå till Bluebeams kontosida
  3. Logga in med den e-postadress som du använde för att skapa kontot i del 1.
  4. Välj Ändra bredvid e-postadressen.
  5. Ange en oanvänd e-postadress och välj Spara. En e-postbekräftelse skickas till den här nya e-postadressen.
    Använd en e-postadress som du kan komma åt, till exempel en privat adress. Den privata adressen kommer bara att användas för att frigöra den e-postadress som du vill ha.
  6. Öppna e-postmeddelandet med bekräftelsen och välj Bekräfta mitt Bluebeam-ID för att bekräfta ditt konto.
  7. När din nya e-postadress har bekräftats öppnar du Revu.
  8. Logga in på Studio med din nya e-postadress och ditt nya lösenord.

Del 3. Ändra e-postadressen för ditt ursprungliga Studio-konto till din nya e-postadress

1. Logga ut från ditt ursprungliga Studio-konto (din gamla e-postadress) på alla enheter.
  2. Gå till Bluebeams kontosida
  3. Logga in med din ursprungliga e-postadress och ditt ursprungliga lösenord.
  4. Välj Ändra bredvid e-postadressen.
  5. Ange den slutliga e-postadressen som du vill använda och välj Spara. En e-postbekräftelse skickas till den adressen.
  6. Öppna e-postmeddelandet med bekräftelsen och välj Bekräfta mitt Bluebeam-ID för att bekräfta ditt konto.
  7. När din nya e-postadress har bekräftats öppnar du Revu.
  8. Logga in på Studio med din nya e-postadress och ditt nya lösenord.
    Var noga med att följa varje steg precis som det står. Om du inte bekräftar din nya e-postadress genom att logga in med den kommer problemet inte att lösas.

Om du fortfarande har problem när du har slutfört den här processen ber vi dig kontakta oss för mer hjälp.

Felsökning

Revu 2017 och tidigare

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Studio

Följande felmeddelande visas när du försöker ändra e-postadressen för ditt Studio-konto: E-postadressen finns redan {0}