Revu-versioner och Windows-operativsystem som stöds

För att få teknisk support från Bluebeam® måste din dator uppfylla följande krav:

• Din version av Revu® måste köras på ett operativsystem som stöds av Microsoft®. Det här innebär att om din dator kör Windows® 2000, Windows XP eller Windows Vista kan inte Bluebeam erbjuda teknisk support för din installation.
    Mer information om stöd för Windows-operativsystem hittar du i Windows faktablad om livscyklar.
  • Din version av Revu måste vara kompatibel med datorns operativsystem.
    Se kompatibilitetstabellen för att ta reda på vilka versioner av Windows som är kompatibla med din installation.
  • Din version av Revu måste stödjas av Bluebeam.
    Se översikten över tekniska tjänster för att ta reda på om din programvara stöds.

Om du vill köra Revu på en Windows-version som stöds kan du köpa den aktuella versionen online i Bluebeams butik.

Revu 2019

Revu 2018

Kompatibilitet

Lär dig hur du tar reda på aktuell status för Bluebeams tjänster, däribland Studio U.S., Studio U.K. och licensiering.