Så här uppdaterar du kontoinformationen för ditt Bluebeam-ID (BBID)

Denna artikel gäller:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Bluebeam Cloud

Behöver du uppdatera e-postadressen eller lösenordet för ditt BBID?

Om du vill ändra e-postadressen eller lösenordet som är kopplade till ditt konto följer du stegen för respektive process nedan.

Så här ändrar du e-postadressen för ditt BBID

1. Spara allt arbete och logga ut ur alla instanser av Revu 21, Bluebeam Cloud och/eller Studio, även instanser på andra enheter. Det förhindrar att kommunikationsfel uppstår.
  2. Gå till sidan med Bluebeam-tjänster för din serverregion:
  3. Ange e-postadressen för ditt BBID och välj Nästa.
  4. Ange din e-postadress igen, ange ditt BBID-lösenord och välj Logga in.
  5. Under E-post väljer du Ändra.
  6. Ange en ny e-postadress och välj Spara.
  7. Öppna valideringsmeddelandet i din inkorg och välj Ändra mitt Bluebeam ID.
    Om du inte har fått något e-postmeddelande kan du titta i skräppostmappen eller kontakta din nätverksadministratör för att försäkra dig om att meddelanden från do-not-reply@bluebeamops.com inte är blockerade.

Så här ändrar du lösenordet för ditt BBID

1. Spara allt arbete och logga ut ur alla instanser av Revu 21, Bluebeam Cloud och/eller Studio, även instanser på andra enheter. Det förhindrar att kommunikationsfel uppstår.
  2. Gå till sidan med Bluebeam-tjänster för din serverregion:
  3. Ange e-postadressen för ditt BBID och välj Nästa.
  4. Ange din e-postadress igen, ange ditt nuvarande BBID-lösenord och välj Logga in.
  5. Under Lösenord väljer du Ändra.
  6. Ange ditt nuvarande lösenord och ange sedan ett nytt lösenord.
  7. Välj Spara.

Du kan nu använda den uppdaterade e-postadressen och/eller det uppdaterade lösenordet för ditt BBID för att komma åt Revu 21, Bluebeam Cloud och Studio.

Instruktioner

Revu 21

Revu 20

Bluebeam Cloud

Studio

Licensiering och registrering

Läs om hur du uppdaterar e-postadressen och lösenordet för ditt Bluebeam ID (BBID) för att logga in i Revu 21, Bluebeam Cloud och Studio.