Uppdatera till Revu 2016.5.x

Sammanfattning

Förbättringar i uppdateringsprocessen för Revu

Relevanta produkter

Revu 2016.5 och nyare uppdateringar.

Obs! Uppdateringsprocessen för Revu har ändrats. Läs den här artikeln noga så att du laddar ned rätt fil för uppdateringen av Revu.

Hur uppdaterar jag Revu?

En ny förenklad uppdateringsprocess introducerades i Revu 2016.5.1, vilken använder en mindre fil för att uppdatera Revu istället för att genomföra en full installering. Revu 2016.5.2 uppdateringen på 44 MB, är till exempel 97 % mindre än det fulla installeringsprogrammet. Detta minskar tidsåtgången för uppdatering av programvaran.Det snabbaste och enklaste sättet att ladda ned rätt fil är att klicka på Hjälp > Produktuppdateringar revu-product-updates i Revu. Då granskas det du har installerat och en länk visas till filen som ska laddas ned.

• Öppna Revu.
  • Klicka på Hjälp > Produktuppdateringar revu-product-updates.
  • Klicka på länken för att ladda ned rätt fil för uppdateringen av Revu.

Obs! Uppdateringen tvingar Windows att starta om när den är klar, så se till att du har sparat allt arbete och stängt alla öppna program innan du börjar.

Hur installerar jag Revu för första gången?

Om du installerar Revu för första gången ska du ladda ned den fullständiga installationen av Revu 2016.5.2.

Kan jag fortfarande ladda ned filen direkt?

Ja, du har fortfarande möjlighet att ladda ned filerna direkt, men vi rekommenderar att du uppdaterar via Produktuppdateringar revu-product-updates i Revu för att säkerställa att du får rätt fil. Vad som behövs beror på vilken version av Revu som är installerad och om du har 64-bitars eller 32-bitars Windows.

• Om du har Revu 2016.5.0 eller 2016.5.1 kan du installera uppdateringen.
  • Om du har Revu 2016.1 eller tidigare behövs den fullständiga installationen.

Det finns separata uppdateringsfiler för 64-bitars och 32-bitars Windows. Samma uppdateringsfil används för Revu 2016.5.x Standard, CAD och eXtreme. Klicka på den länk nedan som stämmer överens med din Windows-installation:

Obs! Uppdateringen kan bara installeras på Revu 2016.5. För tidigare versioner måste fortfarande den fullständiga installationen laddas ned..

Hur tar jag reda på om jag har 64-bitars eller 32-bitars Windows?

Om du inte vet vilken Windows-version du använder är det bästa sättet att använda Hjälp > Produktuppdateringar revu-product-updates.Windows 10 och 8.1

• Högerklicka på Start och klicka på System.
  • För Systemtyp visas då 64-bitars operativsystem eller 32-bitars operativsystem.

Windows 7

• Klicka på Start, högerklicka på Dator och klicka på Egenskaper.
  • För Systemtyp visas då 64-bitars operativsystem eller 32-bitars operativsystem.

Fullständig installation av Revu 2016.5.2

Om du har Revu 2016.1 eller tidigare, eller om du vill genomföra en ny installation, klickar du på en av knapparna nedan för att ladda ned installationsprogrammet för den Revu-programvara som anges på licenscertifikatet.

Obs! Om du uppdaterar Bluebeam Vu laddar du ned den fullständiga installationsfilen på sidan Nedladdningar och uppdateringar.

Företagsdistribution

Om du distribuerar Revu till flera datorer, se sidan Företagsinstallation för ytterligare information och länkar till företagsuppdateringarna.

I den här artikeln beskrivs hur du hanterar det lösenord och den e-postadress som är kopplade till ditt Bluebeam-ID (Bluebeam Studio-konto).