Installation sida vid sida med Bluebeam Kontrollpanel

• Revu 20
  • Revu 2019

Gå till andra versioner:

Om du väljer alternativet sida vid sida under installationsprocessen för Revu kan du installera en testversion av Revu samtidigt som du behåller din befintliga installation av Revu. Med hjälp av Bluebeam Kontrollpanel kan du också välja vilken versions pluginprogram som du vill aktivera.

Observera att installation sida vid sida bara fungerar med Revu-programvara som är upp till två generationer äldre än den version som du installerar. Om du till exempel installerar Revu 20 kan du bara behålla Revu 2019 eller 2018 sida vid sida med den utgåvan. Om du har Revu 2017 eller tidigare installerat på datorn och försöker installera Revu 20 kommer den äldre instansen av Revu att uppgraderas/skrivas över.

Fliken Plugin-program

För att komma åt dina pluginprogram öppnar du först Bluebeam Kontrollpanel genom att klicka på Start > Bluebeam Software > Bluebeam Kontrollpanel 20.

Fliken Plugin-program innehåller plugin-program från båda installationerna, så att du kan växla mellan dem vid behov.

Växla mellan plugin-versioner:

Alla aktiveringar och inaktiveringar av plugin-program måste göras i den nyare versionen av Bluebeam Administrator.
  1. Stäng det program som plugin-programmet visas i (AutoCAD®, Revit® osv.).
  2. Öppna Start-menyn och skriv Bluebeam Administrator.
  3. Högerklicka på den nuvarande versionen av Bluebeam Kontrollpanel och välj Kör som administratör.
  4. Avmarkera det nuvarande pluginprogrammet, markera önskat pluginprogram och klicka på OK.

Fliken Plugin-program i Bluebeam Kontrollpanel.
  5. Starta om programmet.

Andra versioner av den här artikeln

Revu 2018 och äldre
En installation sida vid sida är bara möjlig med de två senaste versionerna av Revu. Installationer sida vid sida kan inte göras med versioner av Revu som är äldre än 2016.

Om du väljer alternativet sida vid sida under installationsprocessen för Revu kan du installera en testversion av Revu samtidigt som du behåller din befintliga installation av Revu. Genom att använda Bluebeam Administrator kan du bestämma vilken version av plugin-programmen du vill använda, samt vilken version av Revu som ska vara standard.

Du öppnar Bluebeam Administrator genom att klicka på Start > Bluebeam Software > Bluebeam Administrator.

Fliken Plugin-program

Fliken Plugin-program innehåller plugin-program från båda installationerna, så att du kan växla mellan dem vid behov.

Växla mellan plugin-versioner:

Alla aktiveringar och inaktiveringar av plugin-program måste göras i den nyare versionen av Bluebeam Administrator.
  1. Stäng det program som plugin-programmet visas i (AutoCAD®, Revit® osv.).
  2. Öppna den senaste versionen av Bluebeam Kontrollpanel.
  3. Avmarkera det aktuella plugin-programmet, markera det önskade plugin-programmet och klicka på OK.
  4. Starta om programmet.

Fliken Revu

Fliken Revu innehåller listrutan Uppdatera inställningar för Revu-version, som ger dig möjlighet att välja vilken version av Revu som ska öppnas som standard. Välj den version du föredrar och klicka på Verkställ.

Du kan registrera Revu om du bestämmer dig för att uppgradera din testversion. Om du kör en installation sida vid sida kan de två versionerna av Revu dock inte använda samma licens.

Instruktioner

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 och tidigare

Bluebeam Kontrollpanel

Om du väljer alternativet Sida vid sida under installationsprocessen installeras en testversion av Revu samtidigt som du behåller din befintliga installation av Revu. Läs mer.