Jämförelse mellan Bluebeam Cloud i app och webbläsare

Den här artikeln gäller:

• Bluebeam Cloud — webb
  • Bluebeam Cloud — iOS
  • Bluebeam Cloud — Android

Med en prenumerationsplan på Revu 21 får du tillgång till Bluebeam Cloud, vår app- och webbläsarlösning för att göra markeringar i PDF-filer och slutföra arbetsflöden på fältet. Kom igång genom att skapa/bekräfta ditt Bluebeam-ID, gå till app.bluebeam.com eller ladda ner iOS- eller Android-appen. Logga sedan in. Mer information om kompatibilitet får du genom att klicka här. En jämförelse mellan app- och webbläsarupplevelsen finns i nedanstående tabell.

Vissa funktioner och uppgifter som anges nedan kräver Medlems- eller Admin-behörighet. Mer information om behörighetsnivåer i Bluebeam Cloud finns i den här artikeln.
Funktion/uppgift Webbläsare iOS Android
Logga in med Bluebeam ID (BBID)
Visa och få åtkomst till projekt
Sök, filtrera och visa publicerade ritningar
Hantera avvikelser
Hantera fråga-svar
Visa godkända underlag efter specifikationsmapp
Redigera projektinformation
Visa team
Hantera teammedlemmar
Lägg till användare i team
Redigera profil
Redigera sekretessinställningar
Kartvy
Min arbetsyta
Dokument
Verktygslåda
Kommentarer och former (markeringsdata, status och svar)
Markeringsredigerare
Ladda upp ritningar
Skapa lager för kartvy
Lägg till nya underlag
Ladda upp underlagslogg
Filtrera underlagsloggen efter status
Exportera underlag
Exportera fråga-svar
Generera avvikelserapporter
Filtrera avvikelser efter egenskap
Anslut integrationer från tredje part (endast USA)
Exportera projektdata till integrationer eller Studio-projekt
Exportera projektanvändare
Skapa nya team
Arbeta offline   Cachelagrad data
Visa och svara på markeringskommentarer
Uppdatera status för en markering
Filtrera underlagslogg efter granskarens svar
Filtrera avvikelser efter ritningsnummer

Är du redo att börja arbeta i Bluebeam Cloud? Lär dig hur du kommer igång här.

Bluebeam Cloud

Instruktioner

Lär dig vilka funktioner som är tillgängliga i Bluebeam Cloud när du kommer åt projekt via app eller webbläsare.