Revu 21 IT Admin Resources

IT-adminresurser för Revu 21

Letar du efter mer information om hur du distribuerar den senaste versionen av Revu? Besök följande guider för att få reda på hur du distribuerar och hanterar licenser och prenumerationer med namngivna användare för allt-i-ett-åtkomst till Revu 21, Studio och Bluebeam Cloud.

Jag behöver resurser före distributionen innan jag övergår till prenumeration.

Implementeringsguide

Få reda på allt du behöver veta innan du distribuerar Bluebeam-prenumerationsplaner och licenser för namngivna användare.

Jag vill distribuera Bluebeam-programvara i hela organisationen.

Guide för distribution av Revu 21

Ladda ned distributionspaket och få reda på hur du distribuerar den senaste versionen av Revu i organisationen.

Jag vill hantera Bluebeam-programvaran efter distributionen.

Admin-guide för Revu 21

Administrationshandboken för Revu är din dagliga guide vid hantering av Revu 21-installationer. Den hjälper dig med alla ändringar du behöver göra i dina Revu-installationer efter en distribution.

Guide för hantering av Bluebeam-prenumerationer

Få reda på hur du hanterar organisationens prenumerationsplaner och användare i vårt nya licenshanteringssystem.

Hitta allt du behöver för att distribuera och hantera Bluebeam Revu-prenumerationer till din användarbas med våra IT-adminresurser för Revu 21.