Distributionspaket för Revu

Den här sidan är avsedd för IT-administratörer som vill distribuera Revu till flera datorer. Om du vill installera Revu på en enda dator går du till vårt nerladdningscenter.

Kom igång

I vår handbok hittar du instruktioner för att distribuera Revu i hela din organisation. Befintliga kunder bör observera att distributionsprocessen för Revu 20 har ändrats.

Läs distributionshandboken för Revu

Vi rekommenderar att du läser administrationshandboken för Revu när du har installerat programvaran för att lära dig hur du löpande hanterar dina Revu-licenser.

Distributionsfiler (MSI) för Revu 20

Ta kontroll över distributionen i hela din organisation med vårt nya konfigureringsverktyg för större företag. Parametrar kan också överföras på kommandoraden eller konfigureras via en MSI-redigerare, t.ex. InstEd. Distributioner kan hanteras med olika metoder, t.ex. Group Policy eller Windows SMS.

De här paketen innehåller samtliga tre Revu-utgåvor: Standard, CAD och eXtreme. Du måste följa de steg som beskrivs i distributionshandboken för Revu och välja utgåva och registrera installationerna.

Ladda ner 64-bitars MSI    Ladda ner 32-bitars MSI
Söker du en äldre version?