1. Bluebeam programvara för byggbranschen
  2. Prova kostnadsfritt
  3. Open Mobile Navigation Close Mobile Navigation

Bluebeams utbildningscenter

Oavsett om Bluebeam är nytt för dig eller om du bara vill lära dig mer har vi allt du behöver.

Examensmössa och verktyg

Bluebeam University

Webbkurser live eller i egen takt ingår i din prenumeration.
Här är några av våra mest populära kurser:

Se alla kurser

Om du är Bluebeam-prenumerant hittar du inloggningsuppgifterna i det ursprungliga e-postmeddelandet med din BBU-inbjudan.

Är du inte Bluebeam-prenumerant? Du kan ändå köpa Bluebeam University-kurser här.

Learning Center Interceptor Image

UTBILDNING OCH KONSULTATION

Lär dig Bluebeam av experterna

Vill du fördjupa dina kunskaper om viktiga funktioner eller få hjälp med implementeringen av en expert? Vi hjälper dig.

Utforska utbildning och konsulttjänster

Utforska och lär dig av kollegor