Schulungsvideos

Utbildningsvideor

Genom vårt omfattande bibliotek av enkla utbildningsvideor kan du snabbt lära dig använda viktiga Revu-funktioner.

Är Revu nytt för dig? Börja här.

Kom igång med Revu och Studio med de här kostnadsfria introduktionskurserna.

Registrera dig för Bluebeam University

Söker du något interaktivt?

Du kan få kostnadsfri liveutbildning i ett kommande webinar, eller titta på ett inspelat webinar.

Läs mer

Söker du något mer intensivt?

Med våra betalda utbildningsalternativ kan du få ut ännu mer av Revu.

Läs mer

Interested in learning more about Revu? Our how-to and troubleshooting videos are available in a variety topics. Click to watch now.