Bluebeam Cloud er vores abonnementsbaserede mobilløsning, der er tilgængelig via app eller browser. Få mere at vide om, hvordan du markerer tegninger på farten og bruger Bluebeam-løsninger i marken til besigtigelser, RFI'er og indsendelser.

Bluebeam Cloud-artikler

Bluebeam Cloud er tilgængelig via browser- og iOS/Android-apps og leverer klassiske markeringer og indbyggede arbejdsgange inden for arkitektur, byggeri og ingeniørarbejde til samarbejde om besigtigelse, RFI'er og indsendelser fra byggepladsen. Inkluderet i dit Bluebeam-abonnement kræves der ingen installation på pc for at kunne bruge Bluebeam Cloud.

Indholdsfortegnelse