Jaa työkalusarjat
Tämä koskee seuraavia:
- Revu 21
- Revu 20
The Tool Chest avulla voit tallentaa mukautettuja Merkinnät Työkalusarjat ja jakaa niitä kenen tahansa kanssa. Voit viedä Työkalusarjat, Tallenna ne paikallisesti laitteellesi, tuoda ne tai jakaa ne verkossa.
Työkalusarjan vienti
- Avaa
Tool Chest.
- Valitse
Vietävän työkalusarjan ominaisuudet ja valitse sitten
Vienti.
- Valitse kansio, johon haluat tallentaa tiedoston, ja napsauta Tallenna.
Lisää tai tuo jaettu työkalusarja
Lisää työkalusarja
Käytä tätä toimintoa, jos haluat jakaa työkalusarjan verkkoasemalla, jotta useat käyttäjät voivat käyttää sitä samanaikaisesti. Keskitettyyn verkkosijaintiin Tallenna Työkalusarjat tallennetaan paikallisesti välimuistiin, ja niitä voidaan käyttää offline-tilassa. Työkalusarjaan lisätyt, muokatut tai poistetut Merkinnät koskevat kaikkia työkalusarjan jakavia käyttäjiä. Työkalusarjoja ei kuitenkaan voi päivittää tai varata muokattavaksi offline-tilassa.
Työkalusarjan lisääminen:
- Avaa
Tool Chest.
- Valitse Tool Chest > Hallitse Työkalusarjat.
- Valitse
Lisää > Lisää olemassa oleva.
- Siirry työkalusarjatiedostoon (.btx) ja valitse Avaa.
- Valitse Näytä ja näytä kaikissa profiileissa ja napsauta OK.
Tuo työkalusarja
Työkalusarjan tuominen kopioi .btx-tiedoston tiedoston oletussijaintiin, mikä sallii yksittäisten käyttäjien hallita työkalupakkia paikallisesti. Tuodun työkalusarjan muutokset eivät näy toisen käyttäjän työkalusarjassa.
Työkalusarjan tuominen:
- Avaa
Tool Chest.
- Valitse Tool Chest > Hallitse Työkalusarjat.
- Valitse Tuo.
- Siirry työkalusarjatiedostoon (.btx) ja valitse OK.
Voit tuoda työkalusarjatiedostoja myös vetämällä ne Windowsin tiedostonhallinnasta Revu-ikkunaan.
Voit hallita Työkalusarjoja estääksesi useita käyttäjiä päivittämästä Työkalusarjaa samanaikaisesti. Jaetun työkalujoukon yläpuolella näkyy lukko, joka osoittaa, että työkalujoukkoon ei voi tehdä muutoksia. Valitse lukitus, jos haluat sallia työkalusarjan muutokset. Lukitsemattoman työkalupakin yläpuolella näkyy valintamerkki, joka osoittaa, että voit tehdä muutoksia työkalupakiin. Lisättyyn työkalupakkiin tehdyt muutokset otetaan käyttöön kaikille käyttäjille, jotka jakavat työkalupakin.
Ohjeet
Revu 21
Revu 20
Merkintä
Käyttöliittymä ja navigointi