Studio-istunnon osallistujan estäminen ja merkintöjen omistajuuden siirtäminen
Tämä koskee seuraavia:
- Revu 21
Studio-istunnon isännät voivat siirtää passiivisten käyttäjien lisäämiä merkintöjä istunnon osallistujalle. Tämän ansiosta korjaavia kommentteja ei tarvitse kerrostaa. Lisäksi tämä mahdollistaa tekijän jäljitettävyyden.
Näillä ohjeilla saat täydet oikeudet toisen käyttäjän merkintöihin. Et kuitenkaan saa oikeutta muuttaa muiden käyttäjien käyttöoikeuksia tai istunnon asetuksia. Jos sinun täytyy hallinnoida näitä asetuksia, katso ohjeet ohjeartikkelista Studio-istuntojen omistajuuden siirtäminen.
Estä käyttäjä ja siirrä hänen merkinnät
Siirtääksesi Merkinnät omistajuuden, estä passiivisten käyttäjien oikeudet ja Valitse vastaanottaja heidän Merkinnät.
-
Siirry istunnossasi
istunnon asetuksiin ja valitse Osallistujat-välilehti. Vaihtoehtoisesti voit valita Osallistujat-kohdasta
Osallistujan pääsy .
Jos Tee tästä istunnosta yksityinen -valintaruutu on valittuna etkä voi poistaa valintaa, osallistujien pääsyä hallinnoi organisaatiosi IT Admin tai Studio Admin. Et voi ohittaa tätä asetusta. -
Valitse käyttäjä, jonka haluat estää, ja valitse sitten Hylkää. Näyttöön tulee Estä käyttäjät -valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko pitää estettyjen käyttäjien Merkinnät lukittuina vai haluatko määrittää ne uudelleen.
Jos haluat siirtää merkintöjen omistajuuden, valitse Muokkaa heidän merkintöjään määrittämällä ne uudelleen. Istunnon osallistujien pudotusvalikko avautuu. Valitse osallistuja, jolle haluat siirtää merkintöjen omistajuuden, ja valitse sitten Estä 1 käyttäjä.
Voit estää useita käyttäjiä kerrallaan, mutta heidän Merkinnät voidaan siirtää vain yhdelle muulle käyttäjälle osallistujaluettelosta. -
Merkintöjen vastaanottajat saavat ilmoituksen, jossa heitä kehotetaan sulkemaan istunnon asiakirjat ja avaamaan ne uudelleen, ennen kuin he voivat aloittaa muokkaamisen. Lisäksi vastaanottajat saavat sähköpostin, jossa ilmoitetaan, että merkinnät on siirretty heille.

Voit myös tarkistaa keskustelutietueesta, että käyttäjä on hylätty ja että hänen Merkinnät on siirretty.
Huomioitavia asioita
-
Vain istunnon isäntä ja käyttäjät, joilla on täydet oikeudet, voivat estää käyttäjän ja siirtää merkintöjen omistajuuden.
-
Estetty käyttäjä näytetään harmaana istunnon osallistujaluettelossa. Hän ei voi enää palata istuntoon, kun hänen merkintöjensä omistajuus on siirretty. Tämä prosessi on pysyvä ja peruuttamaton.
-
The
Merkintöjen luettelo ja siihen liittyvä PDF-yhteenveto näyttävät sekä Merkintöjen alkuperäisen Tekijä että niiden nykyiset omistajat.
-
Merkinnän omistajuuden siirron lokitapahtuma voidaan viedä osana istunnon lokiraportteja.
Lisätietoja merkintöjen uudelleenmäärittämisestä on kohdassa Olemassa olevan läsnäolijan käyttöoikeuden epääminen.
Ohjeet
Revu 20
Revu 21
Merkintä